ANNONS

Heroes of Might & Magic Collection (PC)

Heroes of Might & Magic Collection (PC)
  • I den här åldersgruppen exponeras spelaren för våld av en lite mer grafisk karaktär som är riktat mot fantasifigurer. Allt våld mot människoliknande figurer eller igenkännliga djur ska fortfarande vara icke-grafiskt. Nakenhet av en något mera grafisk karaktär får visas. Eventuellt grovt språk måste vara av milt slag och får inte innehålla några sexuella svordomar.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

149 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Boka
299 kr

(PC-Download)

Återvänd till Might & Magic-världen och gör dig redo att strida mot en av de mest maktfulla krigarna som någonsin har härjat i rollspelsgenren. Bli en aktiv del av ett fantastiskt äventyr medan du skapar ditt eget öde.

En legendarisk ärkeängelsgeneral återvänder till livet utan sina krafter och med fruktansvärda minnen om det blodiga War of Elders. Driven av maktbegär kastar han sig ut i blodiga slag i det vackra Ashan som en del av en utstuderad komplott. Men han har undervärderat Griffin-dynastins styrka.

Äventyret i Heroes VI börjar 500 år innan händelserna i Heroes V och presenterar en slagkraftig grupp av hjältar i en tempofylld och episk historia, där ett krig hotar att blossa upp igen.

  • Bli en del av de kritikerrosade Heroes-spelupplevelserna som har utarbetats av de erkända spelutvecklarna Black Hole i nära samarbete med spelets många fans.
  • Upplev den unika blandningen av turbaserad strategi och rollspel: Utforska enorma och äventyrliga banor, samla mängder av resurser och bygg fantastiska städer.
  • Dela upplevelserna med andra: Posta innehåll och tävla mot dina vänner tack vare ett nytt och intelligent användargränssnitt för online communities.
  • Forma ditt öde: Led Griffin-dynastins hjälte genom den spännande historien. Stå för dina val och sätt din egen prägel på spelupplevelsen med hjälp av de nya ärosystemen.
  • Finputsa din taktik för att få dina hjältar att stiga i graderna. Rekrytera trupper och gör dem redo för strid på exklusiva slagfält.
  • Låt dig sugas in av den finputsade 3D-grafiken och fascineras av de otroliga nya fabeldjuren.

 

Kategori: Action, Strategi  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-10-13  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3012817366  Tillverkare: Black Hole Games 
Antal recensioner: 4 Genomsnittsbetyg: 3,5
50%
0%
25%
0%
25%

Mest hjälpsamma positiva recension

christopher

Bästa Heroes sen 3:an kom!

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Oskar

KÖP INTE!
Spelet är jättebra, men jättemånga exemplar från CDON har felaktiga koder medpackade. Man får bara grundspelet, ingen gold edition eller expansionerna. Många har tagit kontakt med CDON om detta utan svar och Ubisoft är jättelångsamma med att lösa problemet.
Köp spelet någon annanstans!

KÖP INTE!
Spelet är jättebra, men jättemånga exemplar från CDON har felaktiga koder medpackade. Man får bara grundspelet, ingen gold edition eller expansionerna. Många har tagit kontakt med CDON om detta utan svar och Ubisoft är jättelångsamma med att lösa problemet.
Köp spelet någon annanstans!

Ett jättekul spel som hade fått betydligt högre betyg om det inte vore för de konstanta irritationsmomenten med krasher, påtvingade uppdateringar som tar evigheter, krav på kontinuerlig uppkoppling mot Ubisofts Cloud (går servern ner stängs spelet automatiskt med en gång), etc.

Men som spel betraktat så håller jag med tidigare talare, klart bästa heroesupplevelsen på länge.

Bästa sedan HoMM2

Bästa Heroes sen 3:an kom!

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »