Just Cause 2 (Xbox 360)

Just Cause 2 (Xbox 360)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Detta spel fungerar även till Xbox One

I öriket Panau pågår fullt krig mellan rivaliserande gäng – allt medan den hänsynslöse diktatorn Baby Panay utövar sin makt genom förtryck och korruption mot sitt eget folk. Någonstans på ön har din vän och mentor Tom Sheldon försvunnit spårlöst med topphemlig intelligens och några miljoner av byråns pengar. Som Rico Rodriguez är du byråns farligaste vapen och har utsetts till att infiltrera ön och hitta Sheldon. Detta sätter igång en våldsam kedja av händelser som sätter Panau i brand.

  • Sväva i luften som i inget annat spel. Upplev total frihet i luften med den unika fallskärmen och änterhaken.
  • Fritt fall, BASE-hopp, bilsurfning, parasegling, luftdykning, klättring med änterhake, slangbågsskjutning, hopp mellan fordon, häng från helikoptrar, klättra på byggnader. Det omöjliga blir möjligt för dig.
  • Ditt bästa verktyg är nu också ett vapen. Skjut två skott med änterhaken och bind fast motvilliga fiender på fordon i svindlande fart, häng dem upp och ned från byggnader och tjudra fast objekt i luften. Det bara din fantasi som sätter gränsen.
  • Utforska öparadiset från de sjudande städerna till de avskilda stränderna och gigantiska bergstopparna – mer än 650 kvadratkilometer att spela på.
  • Hundratals mål kan uppnås på vilket sätt och i vilken ordning du vill. När du vill ta en paus från agentjobbet kan du luta dig tillbaka och njuta av allt som öriket Panau har att erbjuda.
  • Känn vinddraget på en snabb crosscykel, flyg fram över havet i en powerbåt eller fyra av en raketeld från en attackhelikopter – mer än 100 fordon för land, hav och luft som du kan välja och vraka bland.
Kategori: Action  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2010-03-26  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3004217409  Tillverkare: Avalanche Studios 
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Bra action spel

bra spel

ett av dom bästa spelen som finns om man gillar action