Kid Icarus: Uprising 3D (Nintendo 3DS)

Kid Icarus: Uprising 3D (Nintendo 3DS)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

299 kr Tillfälligt slut

-40%

Ord. pris 499 kr

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

 

 

Kategori: Äventyr, Nintendo 3DS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-03-23  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3010786295  Tillverkare:  
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Kid Icarus: Uprising 3D

Bra spel till ett bra pris! Snabb och smidig leverans.

Citerar Gamereactor: Kid Icarus återkomst är kort sagt årets hittills absolut bästa anledning att skaffa sig en Nintendo 3DS.

Mycket troligt det bästa spelet till Nintendo 3DS. Spelet har ett enormt djup och innehåller svårighetsgrader som passar alla. Styrningen kan ta lite tid att vänja sig vid, men mycket går att justera så att det känns så naturligt som möjligt. Dialogen mellan karaktärerna är mycket underhållande så jag rekommenderar att spela spelet då du faktiskt kan höra vad som sägs. Det finns en mängd olika vapen att hitta eller "bygga ihop" och massor, massor, massor av utmaningar att ta sig ann. Jag vill varmt rekommendera det här spelet till alla som vill sitta lite längre än bara på bussen in till stan då det är svårt att spela spelet i korta perioder.

Det finns dock ett flerspelarläga som jag personligen inte har testat, men då är jag inte något större fan av multiplayer-spel i den här typen heller.

Fem C är mitt betyg till mitt favoritspel på 3DS.