ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala efter midsommar

Kirby’s Adventure Wii (Nintendo Wii)

Kirby’s Adventure Wii  (Nintendo Wii)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

399 kr Tillfälligt slut

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Kirby’s Adventure Wii spelar du med Kirby, Meta Knight, King Dedede eller Waddle Dee. Du kan spela själv eller tillsammans med tre vänner. Kirby har sin klassiska förmåga att suga in fiender och kopiera deras förmågor. Detta är ett actionpackat äventyr där ett rymdskepp har kraschlandat och rymdvarelserna behöver Kirby hjälp att hitta alla delar till skeppet för att komma hem igen. Ett givet spel att spela med sina vänner eller familjen som får sin svenska release den 25 november!

När du spelar med vänner kan dina vänner, flexibelt nog, hoppa in och ut ur spelet precis som de vill. Om du gillar att tävla finns även något som kallas Ninja Dojo, ett slags minispel där du och dina polare kan kasta kaststjärnor mot en poängtavla med handkontrollen Wii Remote Plus.

I detta spel kan Kirby kopiera sina fienders specialförmågor genom att svälja dem. Eftersom det finns så många olika attacker blir spelet väldigt varierat, och svårighetsgraden lämpar sig bra för både barn och deras föräldrar. Kirby kan också få så kallade superförmågor genom att svälja speciella fiender som lyser. Dessa förmågor kan Kirby dock bara ha en begränsad tid, så även om de är användbara bör man vara lite försiktig när man använder dem.
Kategori: Action  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-11-25  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3015117533  Tillverkare: HAL Labs 
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Kirby's Adventure Wii är ett överraskande bra platformspel för upp till fyra spelare. Spelet påminner mycket om New Super Mario Bros. Wii och fans av det spelet kan räkna med att chansen är stor att de tycker om detta spel. Spelet kan spelas tillräckligt enkelt för att en nybörjare ska kunna sätta sig bakom kontrollen och spela utan några större bekymmer, men man kan också välja att utmana sig själv som en mer erfaren spelare och försöka klara av alla spelets extra utmaningar och det svårare spelläget som du kan spela då du klarat ut spelet.

Som sagt, ett överraskande bra spel och varmt rekommenderat.

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »