L.A. Noire (Xbox 360)

L.A. Noire (Xbox 360)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-40%

149 kr
Ord. pris 249 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Ingår i kampanj: LA Noire
Färdas bakåt i tiden till 40-talet och utforska Los Angeles ruffiga undre värld i det här banbrytande kriminal-spelet.

  • Spela rollen som polisinspektör Cole Phelps vid Los Angeles-polisen när han jobbar med att lösa en serie fasansfulla verklighetsbaserade fall som ägde rum i efterkrigstidens Los Angeles.
  • Tack vare rörelseinspelningstekniken MotionScan kan du avslöja de misstänktas lögner med ojämförbar tillförlitlighet och få en inblick i hur det kunde vara att vara polis under den mest korrupta tiden i LA:s historia.
  • Du har ett brett urval av tekniker till ditt förfogande. Du kan till exempel skugga misstänkta, förhöra vittnen, leta efter ledtrådar och slåss med både knytnävar och vapen.
Kategori: Action, Äventyr  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-05-20  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3014043571  Tillverkare: Team Bondi 
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 4,3
33%
67%
0%
0%
0%

Roligt och svårt på ett bra sätt. Måste leta ledtrådar och tänka medans man förhör en person. Ska man måsta tänka på om personen ljuger eller talar sanning. Då måste man hitta ledtrådar på mordplatsen för att ta reda på att personen ljuger under ett förhör. Tar ungerfär 35 timmar att klara

Väldigt bra story med många timmars spännande fall.
Grafiken var fantastiskt bra och skådespelar insatserna var bra.
Det enda tråckiga är vad man ska göra när man klarat allt.
Men det är fortfarande ett bra spel som tog minst 4o timmar att klara.

Förväntar du dig ett actionspel med enbart biljakter och dueller mellan polis och bovar så är detta spel inget för dig. Detta spel är istället en mer långsam deckare som dock absolut har inslag av jakter i hög fart med bil och till fots i gränder och över hustak.

Den största delen av spelet spenderar du dock genom att metodiskt undersöka brottsplatser, hitta ledtrådar och genom att förhöra vittnen och avgöra om de ljuger eller döljer något genom att iaktta deras minspel och kanske konfrontera dem med faktiska bevis!

Staden är STOR, det blir många långa bilfärder mellan brottsplatser, polisstationen och olika vittnen, bårhuset, etc etc. Du kan dock låta din kompanjon köra men då missar du chansen att svara på anrop på polisradion när något slumpmässigt brott inträffar i närheten (och därigenom missar du chansen till extra erfarenhetspoäng som bygger upp din intuition vilket kan behövas för att lösa vissa brott).

Gillar du dock deckare med förvecklingar där du själv måste hitta alla ledtrådar och lösa brott för att stiga i rang (du börjar som en vanlig polis men avancerar rätt snabbt till detektiv inom trafik för att gå vidare till andra brottsområden) så är detta ett spel för dig! :-)

PS! Jag råkade skriva en recension om Nordic Edition, men det var denna version jag köpte. By the way: Grafiken är något bättre i PS3-versionen såg jag på en sajt som jämför båda konsollerna. DS!