L.A. Noire (Xbox 360)

L.A. Noire
 • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän
129 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Ingår i kampanj: LA Noire
Färdas bakåt i tiden till 40-talet och utforska Los Angeles ruffiga undre värld i det här banbrytande kriminal-spelet.

 • Spela rollen som polisinspektör Cole Phelps vid Los Angeles-polisen när han jobbar med att lösa en serie fasansfulla verklighetsbaserade fall som ägde rum i efterkrigstidens Los Angeles.
 • Tack vare rörelseinspelningstekniken MotionScan kan du avslöja de misstänktas lögner med ojämförbar tillförlitlighet och få en inblick i hur det kunde vara att vara polis under den mest korrupta tiden i LA:s historia.
 • Du har ett brett urval av tekniker till ditt förfogande. Du kan till exempel skugga misstänkta, förhöra vittnen, leta efter ledtrådar och slåss med både knytnävar och vapen.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Kategori: Action, Äventyr Expansion pack: Nej
Releasedatum: 2011-05-20 Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut
Artikelnummer: 3014043571 Tillverkare: Team Bondi
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 4,3
33%
67%
0%
0%
0%

Roligt och svårt på ett bra sätt. Måste leta ledtrådar och tänka medans man förhör en person. Ska man måsta tänka på om personen ljuger eller talar sanning. Då måste man hitta ledtrådar på mordplatsen för att ta reda på att personen ljuger under ett förhör. Tar ungerfär 35 timmar att klara

Väldigt bra story med många timmars spännande fall.
Grafiken var fantastiskt bra och skådespelar insatserna var bra.
Det enda tråckiga är vad man ska göra när man klarat allt.
Men det är fortfarande ett bra spel som tog minst 4o timmar att klara.

Förväntar du dig ett actionspel med enbart biljakter och dueller mellan polis och bovar så är detta spel inget för dig. Detta spel är istället en mer långsam deckare som dock absolut har inslag av jakter i hög fart med bil och till fots i gränder och över hustak.

Den största delen av spelet spenderar du dock genom att metodiskt undersöka brottsplatser, hitta ledtrådar och genom att förhöra vittnen och avgöra om de ljuger eller döljer något genom att iaktta deras minspel och kanske konfrontera dem med faktiska bevis!

Staden är STOR, det blir många långa bilfärder mellan brottsplatser, polisstationen och olika vittnen, bårhuset, etc etc. Du kan dock låta din kompanjon köra men då missar du chansen att svara på anrop på polisradion när något slumpmässigt brott inträffar i närheten (och därigenom missar du chansen till extra erfarenhetspoäng som bygger upp din intuition vilket kan behövas för att lösa vissa brott).

Gillar du dock deckare med förvecklingar där du själv måste hitta alla ledtrådar och lösa brott för att stiga i rang (du börjar som en vanlig polis men avancerar rätt snabbt till detektiv inom trafik för att gå vidare till andra brottsområden) så är detta ett spel för dig! :-)

PS! Jag råkade skriva en recension om Nordic Edition, men det var denna version jag köpte. By the way: Grafiken är något bättre i PS3-versionen såg jag på en sajt som jämför båda konsollerna. DS!

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 104 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 83 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 64 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 45 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »