ANNONS

Left 4 Dead 2 Classics (Xbox 360)

Left 4 Dead 2 Classics (Xbox 360)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Left 4 Dead 2 är uppföljaren till det bästsäljande och kritikerrosade CoOp-actionspelet från Valve, företaget bakom succétitlar som Half-Life, Portal, Team Fortress och Counter-Strike. Left 4 Dead 2 kommer att bli en av 2009 års hetaste titlar och ta CoOp-actiongenren till nya höjder med möjligheter till närstrid, nya vapen som exempelvis motorsåg, stekpanna, yxa och baseballträ samt den nya AI Director 2.0-teknologin.

AI Director 2.0-teknologin tar spelets dynamiska gameplay till nästa nivå genom att under spelets gång variera vädereffekter, objekt, antalet fiender och ljudeffekter. Den nya teknologin baseras på spelarnas prestationer varför spelet kommer att ge en tillfredställande och unik upplevelse varje gång man ger sig ut på zombiejakt.

Händelserna utspelas ungefär samtidigt som i L4D1 då smittan börjat spridas och större delen av befolkningen förvandlats till zombies. Välj på att spela som någon av de fyra överlevarna där var och en har en unik personlighet och ny dialog. Gör dig beredd på en actionladdad och skräckfylld färd genom sydöstra USA, från Savannah via sumpmarkerna till New Orleans och French Quarters för den slutliga uppgörelsen.

  • L4D2 är nästa generations CoOp-actionspel producerat av skaparna bakom succéspel som Half-Life, Portal, Team Fortress och Counter-Strike.
  • L4D2 introducerar nya AI Director 2.0 som förbättrar spelets möjligheter att anpassa och variera levels, antal fiender, objekt, väder, ljudeffekter och ljussättning.
  • Gå på zombiejakt med yxa, motorsåg, stekpanna eller basebollträ.
  • Redan på releasedagen kommer L4D2 att innehålla fler CoOp-kampanjer än originalspelet samt fler kartor och kampanjer i Versus-läget.
  • Statistik-, ranknings- och belöningssystem driver CoOp-spelandet framåt.
Kategori: Action, Onlinespel, FPS, Skräck  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2009-11-19  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3006941415  Tillverkare: Valve Software 
Antal recensioner: 12 Genomsnittsbetyg: 3,7
33%
33%
17%
0%
17%

Mest hjälpsamma positiva recension

Andreas

Bättre än ettan!!

Valve har gjort ett sådant bra jobb med det här spelet och på bara ETT år. Jag applåderar stort till Valve. Många förbättringar och så mycket variationer på hur man vill döda sin zombiefiende.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Johan

Håller med Nazar....... otroligt enformigt. Blääää

ett bra och roligt online spel

lol

Ett bra spel

Tycker om spelet riktigt mycket, lirat sen i oktober. Tycker det är lätt, inte för mycket skit, grafiken är helt okej. Gillar att dom uppdaterar tex med mutation. Tycker det är skönt att det är i Am. södern, det är liksom lite annorlunda. Men har läst att många inte tycker om detta spel men jag tycker det är bra med lite förändringar. Och visst skiljer det sig inte direkt mkt från andra zombie spel men hallå.. Alla spel är ju lika dana, olika miljöer och olika karaktärer men spelen är lika och det kommer man inte ifrån.. Ett riktigt bra spel enligt mig.

Älskade Left 4 Dead 1 vilket hade fantastiska stilrena intressanta miljöer och hade stora förväntningarna på det här men förgäves. Left 4 Dead 2 är en jättestor besvikelse. Miljöerna är byggda för versus-spel. Hatar spela versus. Tråkiga ointressanta landsbygdsmiljöer i Amerikanska södern, periodvis otroligt repetativa miljöer. Spellägena versus, scavenge och survival förstör detta spel. Nä, jag sörjer Left 4 Dead-serien som i och med det här spelet gick i graven för min del. Jag sörjer.

Håller med Nazar....... otroligt enformigt. Blääää

Riktigt dåligt blodigt tråkigt

Betydligt roligare än det första spelet, som i sig var en fullträff :)
rekommenderas varmt!

Tröttna snabbt.. inte mycket nytt.. men var kul första veckan

Bättre än ettan!!

Valve har gjort ett sådant bra jobb med det här spelet och på bara ETT år. Jag applåderar stort till Valve. Många förbättringar och så mycket variationer på hur man vill döda sin zombiefiende.

har cokså bara kört demot , AS KUL :D

Har enbart kört demot och det är as kul. Det är roligast att köra Campaign Live.

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »