Mario Kart DS (Nintendo DS)

Mario Kart DS (Nintendo DS)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-5%

329 kr
Ord. pris 349 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Mario Kart DS är Nintendos första onlinespel på nästan 20 år (glöm inte deras onlineservice i Japan under 1980-talet) och det första spelet som använder den nya tjänsten Nintendo Wi-Fi Connection, som ska bli en stor del av Nintendo DS och senare Nintendo Revolution.

Med Nintendo Wi-Fi kan du extremt enkelt, extremt snabbt och extremt gratis koppla upp ditt Nintendo DS mot Internet och leta efter Mario Kart-spelare över hela världen, från Kungsbacka till Tokyo. Du väljer själv vilken sorts spelare du vill spela mot - någon som du känner, någon som är på samma skicklighetsnivå som du, någon från samma land, eller någon från resten av världen!

  • Nintendo har byggt 32 banor till Mario Kart DS. 16 av dem är återuppbyggda klassiker från de tidigare spelen, de andra 16 är helt nya. När de gäller de klassiska banorna så har Nintendo plockat ut de absolut bästa från alla tidigare fyra Mario Kart-spel!
  • Vapenuppsättningen i Mario Kart DS känns igen från de föregående spelen, speciellt Mario Kart 64 eftersom du även här kan få tre skal runt din go-kart och en rad med bananskal bakom dig. Men det finns helt nya också, bland annat bläckfisken Blooper som täcker hela den övre skärmen med bläck, och en gigantisk Bullet Bill som smäller riktigt högt!
  • Spelar du via Nintendo Wi-Fi Connection kan fyra mänskliga förare vara på banan samtidigt. Men när du spelar med kompisarna i samma rum kan ni köra åtta stycken samtidigt, och det räcker att en person har spelet så kan de andra spelarna ladda till sig det och vara med!
Kategori: Racing, Onlinespel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2005-11-25  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3000517105  Tillverkare: Nintendo 
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 4,3
67%
0%
33%
0%
0%

Mario kart ds är fartfylld och gillas av mina barn. Väldigt många banor och underhållande.
Ett kul spel och lite utmaning.

Det här är ett kul spel.
Man kan inte bara köra race! Utan massa mer. Du kan välja på massa olika banor och kan fånga så många balonger som möjligt välja svårighetsgrad och köra på fantasibanor som t ex : En bana som är en förstorad tårta eller mitt ute i öknen eller så kan du vara själva kulan i ett pinballspel!
Ett kanonspel som är roligt du kan njuta och låsa upp nya banor och världar köra två eller en utan att den andra pesonen har spelet och vinna priser guld silver eller brons vinner du!

Det här spelet suuuger!!