Mario Party DS (Nintendo DS)

Mario Party DS (Nintendo DS)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

368 kr Tillfälligt slut

-18%

Ord. pris 449 kr

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Som vanligt när det gäller Mario Party så har spelet en mer eller mindre intressant handling att bjuda på. I Mario Party DS har Mario och hans vänner blivit lurade att få en riktig festmåltid, men istället fångas de av Bowsers långa klor. Bowser krymper Mario med vänner, och nu är det upp till spelaren att hitta alla stjärnor som behövs för att ställa allt till rätta igen.

  • Förutom är skärmarna naturligtvis är mindre är Mario Party DS förvånansvärt likt alla Mario Party-spel till Nintendos stationära konsoler.
  • Det finns ett ensamspel om man inte har några vänner, men självklart finns det också ett festligt flerspelarläge om man har tre partysugna kompisar. Tyvärr stöder inte spelet Nintendo Wi-Fi Connection.
  • Precis som man kan förvänta sig används både pekskärmen och mikrofonen rikligt i det här spelet. Spelaren ska bland annat blåsa ut ljus, åka bil och ta fotografier. Grafiken i Mario Party DS påminner väldigt mycket om Mario Party 1-3 till Nintendo 64, tyvärr har Nintendo DS som bekant inte samma mjukhet i grafiken som Nintendo 64, men å andra sidan hanterar den fler polygoner vilket gör att figurerna inte ser lika kantiga ut som förr.
  • På det hela känns Mario Party DS som ett fullmatat spel, och en värdig del i den populära Mario Party-serien.
Kategori: Onlinespel, Partyspel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2007-11-23  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3000769989  Tillverkare: Nintendo 
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Ett väldigt roligt spel, speciellt när man är flera som kör samtidigt! Om du letar efter ett perfekt "vid-sidan-om"-spel så tveka inte på Mario Party DS!