ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr            Köp nu - betala i oktober
Kurslitteratur

Mass Effect (DVD-ROM) (PC)

Mass Effect (DVD-ROM) (PC)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Nu kan gamers och sci-fi-fans äntligen få uppleva det kritikerrosade Mass Effect från RPG-mästarna BioWare i högre upplösning och med kontroller optimerade för PC (mus/tangentbord eller gamepad).

Saren, en medlem av elitstyrkan Spectre, har upptäckt hur man avlossar en kraft som utplånar allt liv i galaxen och du är den ende som kan stoppa honom. Ta rollen som Commander Shepard och ge dig ut på en oförglömlig resa där du blir det sista hoppet för vår galax.

  • En engagerande story där dina val avgör en galaxens framtidz
  • Upplev känsloladdade möten med ett nytt och innovativt dialogsystem och de mest realistiska digitala skådespelarna någonsin
  • Kasta dig in i ett fantastiskt äventyr från RPG-mästarna BioWare
  • Optimerade spelkontroller för att ge bästa möjliga känsla på PC
  • Dominera slagfältet med det nya squad member command-systemet
Kategori: Rollspel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2010-04-23  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3000890975  Tillverkare: bioware 
Antal recensioner: 7 Genomsnittsbetyg: 4,9
86%
14%
0%
0%
0%

Fantastiskt spel, bra story och snygg omgivning!

Hade aldrig spelat något mass effect spel. Ochsatt och funderade och läste att dem skulle vara ruggigt bra. Så jag beställde 1&2:an, och har precis lirat igenom första spelet nu och fy jävlar rent utsagt. Otroligt bra och engagerande storyline! Känns nästan som star wars. Har nu börjat lira 2:an och hoppas det är lika bra!

Till Evelina: Jag har också en Windows7 64bit och jag kan inte installera alls. Tror du att du skulle kunna hjälpa mig genom att förklara hur jag ska göra? Hoppas du ser detta ^^"

Tänkte bara nämna att jag själv hade väldiga problem att installera detta på Windows7 64bit och att man måste gå till väga på lite annorlunda sätt när man ska starta det. Bara en liten varning! Men eftersom många haft samma problem finns det såklart information om hur man ska gå till väga på internet så det är inget man inte kan lösa. Annat än det här säger jag bara: underbart spel! Köp!

Uppdragen är aningen linjära och spelet är utmanande först på svårighetsgraden "hardcore", men som helhet är det ändå en makalöst engagerande upplevelse. Tål lätt att spelas igenom 3-4 gånger bara för att man ska få utforska alla olika spelalternativ.

Håller med. Otroligt gripande handling, karaktärer, miljöer. Nästan allt är perfekt (utom vissa banor som ibland känns "klaustrofobiska" eftersom man bara kan gå åt ett håll eller motsatta hållet, men det är bara en parantes). Mycket mycket bra spel.

Bland det bästa som gjorts

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »