ANNONS
Bokrea på CDON.COM

Mass Effect 3 Classics (Xbox 360)

Mass Effect 3 Classics (Xbox 360)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-50%

99 kr
Ord. pris 199 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Frakt: 29 kr

Inte alla kommer att överleva. Den uråldriga utomjordiska rasen "Reapers", har startat en fullskalig attack och de lämnar död och förödelse där de drar fram. Jorden har erövrats, galaxen står på randen till total förgörelse och du är den enda som kan stoppa dem. Priset för att misslyckas är högt - total utplåning. Du är Commander Shephard, en karaktär som du kan forma till din egen avbild.


Du styr händelseförloppet, vilken planet du kommer att rädda från att utplånas, och vilka allianser du kommer att skapa eller bryta medan du samlar trupperna som ska stoppa Reapers-hotet en gång för alla. Hur du strider är helt upp till dig: dra ut i krig med dragna vapen eller sök skydd för att planera ett mer taktiskt anfall. Använd din trupp till fullo eller spela som ensamvarg. Döda från distans eller anfall direkt i förödande närstridsattacker. Mass Effect 3 reagerar på alla beslut du fattar medan du spelar igenom en unik upplevelse som du själv skapar.

  • En omfattande och spännande berättelse:Upplev ett episkt scfi-äventyr med flera olika alternativa slut som bestäms av dina val och handlingar.
  • En massiv världKriga på galaxens planeter medan du samlar den ultimata armén som ska återerövra jorden innan det är för sent.
  • Storskaliga och intelligenta fienderStrid mot enorma fiender och ta dig an en smartare motståndare som konstant kommer att utmana din bästa stridstaktik och hela tiden hålla dig på tårna.
  • Lås upp en anpassningsbar vapenarsenalSkräddarsy varje vapen med kraftfulla och dödliga uppdateringar inklusive kikarsikten, extra stora magasin med mera, med mera. Varje enskilt vapen har sin egen kraftfulla effekt och utseende.
  • Döda på distans eller gå i närstridAnpassa din soldat och trupp för att kunna attackera fienden på dina villkor. Den enorma variationen av vapen, förmågor och utrustning låter dig kriga mot fienden med din spelstil.
Kategori: Action, Äventyr, Rollspel, Onlinespel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-03-08  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3013663739  Tillverkare: bioware 
Antal recensioner: 14 Genomsnittsbetyg: 4,6
71%
21%
7%
0%
0%

Denna serie (1-3) är den bästa jag spelat. Älskar spel med en händelse och utbvekling.

Trots slutet (innan extended edition) var ME3 ett av de bästa spelen jag spelat. Man fick ännu ett äventyr med karaktärerna man älskade och fick äntligen ta hand om Reapers en gång för alla.
Att kontrollerna och striderna också blev de bästa serien hjälper oerhört då Shepard rör sig på ett sätt som är lät att lära sig och som möjliggör mer än föregångarna.
Multiplayer, trots min mistro gentemot det från början, är också riktigt kul! (men det finns inget behov att spendera extra pengar på det, spela bara och lås upp nya saker den vägen)

Single Player i ME3 är inte alls lika bra som i ME1 och ME2, men trots bristerna så är det ändå ett väldigt bra spel. Det bästa med spelet är dock dess multiplayer, och efter nästan 2000 timmars spelande på multiplayer kan jag säga att det är det spel som jag har lagt mest tid på i hela mitt liv.

En grymt bra serie!

Mass Effect serien fortsätter att höja standarden för TV-spelmediet. Bra röster, historia och psykologi. en 5a.

Engagerande och spännande. Stor variation på uppdragen gör det lätt att spela mååånga timmar utan att märker att tiden går. Bra att man kan kan välja om man vill spela action / rollspel eller story läge!

Mass Effect 3 är ett epos där ditt samvete spelar in till viss del. Storslaget och maffigt men gillar du inte långa konversationer kanske du bör skippa det. Visst, du kan hoppa över allt mellansnack men då missar du en del av poängen med spelet. Lite lagom buggigt varav en bugg höll få mig att slänga ut boxen genom fönstret...

Rekommenderas dock...

Riktigt bra spel, i vanliga fall så tycker jag att spel med mycket dialoger kan vara dryga och jag trycker ofta förbi. Dock i ME3 så är det så pass välgjort att man med spänning fortsätter att lyssna för att kunna göra bra val.

Ett spel som helt klart berör spelaren. Håller med om att slutet möjligtvis kunde gjorts annorlunda, men jag gillar det ändå.

Ett väldigt bra och utvecklat spel. Men slutet är kasst. Hoppas på DLC"s i framtiden. Men annars är nog detta den bästa multiplayern jag har sett på länge

Jag har aldrig tyckt om RPG spel. För många side-quests som aldrig tar slut.. Men det här! Det här spelet tycker jag om!
Här får man RPG upplevelsen, samtidigt as I get to kill a bunch of dudes! ;-D

Jag har inte spelat ME eller ME2, så jag har väldigt lite att klaga på när det gäller slutet, i och med att jag har inget att jämföra med. Personligen, så tyckte jag om slutet.

Bottom line: det är ett riktigt bra spel som är värd all 20+ timmar man spenderar framför TVn! Och sen nästa 20+ timmar, när man spelar om spelet bara för att göra andra val!

Det är ett riktigt bra spel. helt otroligt bra fram tills slutet. det är en riktig besvikelse!

I heard that indoctrination is bad for y- ASSUMING DIRECT CONTROL OF THIS FORM!

Ser riktigt fram emot finalen! Framför allt är jag jävligt taggad på
att få se Quarians forna hem planet! :D

Ofta martin fick minus 8 poäng!

Någon viss person har hamnat på fel sida av universum verkar det som.
Skaparna själv säger att dem har tagit inspiration från Star Wars, men det är ingen rip-off.

verkar som att vi har en Reaper att ta hand om killar och tjejer ;)

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »