Medal of Honor Frontline (Playstation 2)

Medal of Honor Frontline (Playstation 2)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Bered dig på att överbrygga alla problem då Jimmy Patterson återvänder för att besegra nazisterna i det här hejdundrande actionspelet till PlayStation 2.

Efter lanseringen vid Imperial War Museum i London har EA nu släppt en mängd nya skärmbilder på Medal of Honor: Frontline som ska släppas nu i juni.

Frontline är det första PlayStation 2-spelet i den rosade actionspelserien som utspelas under andra världskriget. Spelet innehåller samma blandning av skarpskytte, spionage och att vinna kriget på egen hand-element som PS one-spelen Medal of Honor och MoH Underground, spel som verkligen stack ut från mängden när de släpptes.. Det finns nästan för många förbättringar i spelet för att nämnas, men höjdpunkterna är bl.a. häpnadsväckande grafik, avancerad fiende-AI och hundratals fler animeringar.

Som den stilige OSS-officeraren Jimmy Patterson måste du än en gång utföra en mängd våghalsiga uppdrag som kan vända krigets utgång till de allierades fördel. Frontline utspelas i slutet av andra världskriget och de nivåer du spelar är baserade på händelserna runt Operation Market Garden och D-Day, med nya plaster runt omkring Holland under nazisternas ockupation, inklusive en herrgård, ett tåg i rörelse och husen i Arnhem. Ditt slutgiltiga mål är att skaffa HO-IX, nazisternas experimentella flygplan. Men under resans gång kommer du även kämpa vid D-Day-landsättingarna och desarmera bomberna på Nijmegen-bron (som förevigats i den klassiska krigsfilmen En bro för mycket). Så nu finns det ingen som kan säga att du inte gjort någonting för att påverka krigets utkomst.

Features:
• Vacker 3D-miljö som tar största möjliga nytta av PlayStation 2:s grafiska kapacitet.
• Tyska fordon såsom Panzer-, och Tiger-tanks, lastbilar, motorcyklar med sidovagn med mera.
• Autentiskt innehåll framtaget av Hollywoods mest eftertraktade militärrådgivare Russ Lee och kapten Dale Dye.
• 20 nivåer i sex maffiga uppdrag baserade på autentiska händelser från andra världskriget.
• Över 20 olika vapen från andra världskriget exakt avbildade från originalen vad det gäller utseende och funktion.
• Intensiva och spännande icke-stridsuppdrag där det gäller att maskera sig, smyga och infiltrera.
• Kvalitetssäkring genom samarbete med Congressional Medal of Honor Society.
Kategori: Action, Platinum  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2002-06-06  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3000135904  Tillverkare:  
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%