Monsters vs Aliens (PS3)

Monsters vs Aliens
 • Alla spel som normalt skulle märkas med 3 men som innehåller scener eller ljud som kan vara skrämmande kan vara lämpliga för denna kategori. Några scener med partiell nakenhet kan tillåtas men aldrig i ett sexuellt sammanhang.
Tipsa en vän
199 kr Tillfälligt slut

-33%

Ord. pris 299 kr

Säljs av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

TV-spelet Monsters vs. Aliens är baserat på den kommande 3D-filmen med samma namn från DreamWorks Animation. Planetens öde ligger i dina händer – du leder en dynamisk grupp av missanpassade monster i ett uppdrag att rädda världen … och det är bara de som kan göra det. I det här spelet får du uppleva spänningen och humorn från filmen när du spelar som The Missing Link, en tuff varelse som är till hälften apa, till hälften fisk, som B.O.B., geléartad, oförstörbar och ständigt hungrig, som Ginormica, en 15 meter lång kvinna eller som Insectoraurus, en över 100 meter lång mask. Karaktärerna är olika stora och besitter särskilda styrkor och färdigheter som du utnyttjar i kampen mot gigantiska, utomjordiska robotar som härjar och ödelägger på jorden. När som helst går det att koppla in det unika samarbetsläget så att vänner och familj kan ta del av det roliga som världens mest genialiske forskare, Dr. Cockroach, Ph.D.

 • Spela som ditt favoritmonster från filmen – Monstren är tuffa, roliga och ibland omdömeslösa, men på det stora hela är de en grupp att räkna med, både i fråga om deras förmåga att slå ner utomjordingar och deras kvicka personligheter. Upplev de lustiga upptågen från filmen och skapa nya äventyr i en episk strid om att besegra människosläktets största hot någonsin – Gallaxhar och hans gigantiska, utomjordiska robotar.
 • Olika monster skapar unika spelvariationer – Det finns 12 olika nivåer som alla erbjuder nya och spännande utmaningar när du växlar mellan karaktärerna som alla har mycket skilda färdigheter och är olika stora. The Missing Link: Med sina akrobatiska färdigheter kan han klänga sig fast vid och klättra uppför olika typer av ytor. Hans snabbhet och brutala styrka gör att han kan övervinna fiender i alla storlekar.
  • B.O.B.: B.O.B. är geléartad och kan svälja och spotta ut fiender och objekt, tänja ut sig, studsa, klibba sig fast på väggar och i tak och tränga sig igenom galler och sprickor.
  • Ginormica: Tack vare att hon är så enormt stor kan hon snabbt ta sig fram genom staden genom att använda bilar som rullskridskor, och hennes stryka kommer väl till pass när tunga föremål ska flyttas och när det är bråk med robotarmén.
  • Dr. Cockroach, Ph.D.: Han är smartast i gruppen och den som delar ut uppdragen. Det går att spela som Dr. Cockroach, Ph.D. när som helst i samarbetsläget om du behöver hjälp att hålla tillbaka fiender, övervinna hinder eller plocka upp samlingsobjekt.
  • Insectosaurus: Monstret är 100 meter långt och ovärderlig i de episka stridssekvenserna mot gigantiska robotar. Insectosaurus skjuter silkestrådar och har ett genomträngande skrik som får fienden på flykt.
 • Upptäck häftiga platser från filmen och mer därtill – Besök häftiga platser från filmen och andra ställen, bland annat San Fransiscos gator, Gallaxhars enorma överkompenserande moderskepp och det topphemliga maktområdet. Några av de nivåer, områden och platser som är exklusiva för spelet är insidan av en 120 meter lång gruvrobot, en gigantisk skorpionrobot, en mer ingående titt på monsteranläggningen och Gallaxhars moderskepp.
 • Arbeta som ett team i samarbetsläget – När som helst kan en annan spelare plocka upp en handkontroll och delta som Dr. Cockroach, Ph.D. Han är den mest genialiske forskaren i världen, så spelaren kan spränga och stråla iväg fiender med listiga manicker, och även nå svåråtkomliga platser som bara de smartaste av kackerlackor kan ta sig till.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Kategori: Action, Barn Expansion pack: Nej
Releasedatum: 2009-03-27 Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut
Artikelnummer: 3004073660 Tillverkare: Beenox
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Operatör
Vilken operatör du vill beställa, tex Tele2.

Typ av abonnemnag
Nytt abonnemang - Om du vill ha ett nytt telefonnummer.
Portering - Byta operatör och behålla ditt nuvarande telefonnummer. Ditt nuvarande abonnemang får inte ha bindningstid kvar.
Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid.
Konvertering - Gör om ditt kontantkort till ett abonnemang inom samma operatör.

Abonnemangsform
Den abonnemangsform du vill ha. Se här intill för aktuell prisinformation.

Bindningstid
Hur länge du vill binda ditt abonnemang. Tänk på att du inte kommer kunna säga upp avtalet förrän bindningstiden löpt ut.

Förhöjd månadskostnad
Hur mycket du vill ha i månadskostnad utöver ordinarie abonnemangsavgift. Tex om ditt abonnemang kostar 49kr/månad och du förhöjer med 100kr/mån kommer din totala månadsavgift att bli 149kr/mån.

 

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 127 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 95 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 70 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 47 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »