My Fitness Coach: Club (Nintendo Wii)

My Fitness Coach: Club (Nintendo Wii)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

My Fitness Coach - Club är konditionsspelet som utformats särskilt för DIG. My Fitness Coach - Club har tagits fram för att möta dina personliga behov och mål, och ge dig friheten att välja den perfekta träningen för dig. Med ett brett utbud av nedladdningsbara workouter att välja mellan kan du utöka ditt konditionsprogram precis som du vill, vilket garanterar att du behåller din motivation.

Träningsprogrammen har utvecklats med hjälp av erfarna konditionsexperter för att se till att alla rörelser utförs korrekt och på ett så effektivt sätt som möjligt. De förklaras enkelt i kombination med synkroniserade bilder och musik - till och med din egen musik - och ser till att du alltid är på rätt spår.

För att avrunda programmet kan du se dina framsteg med rolig och motiverande statistik. Jämför dina resultat med vänner eller andra. Få information om ditt hjärta, styrkan i din underkropp, din flexibilitet och din koordination för att hålla reda på din egen träningsprofil.

  • My Fitness Coach - Club har utformats för att passa dina personliga behov perfekt, så att du kan uppnå dina mål - snabbt!
  • Instruktioner förklaras i ord och bild genom kamerarörelser till rörelsepunkter, så kallade hotspots, för bästa möjliga precision
  • Njut av workouter på upp till 40 minuter, precis som en riktig workout
  • Musik, bilder och tal är perfekt tajmade så att du alltid vet om du är på rätt spår
  • Se dina konditionstest och workoutprestationer visualiserade i motiverande statistik
  • Olika konditionstester bedömer din konditionsnivå inom kategorierna hjärta, styrka, koordination och flexibilitet
  • Välj dina konditionsmål för att få just den träning du behöver.
  • Använd din Ubi Wii-kamera för att se dig själv bredvid din virtuella tränare för att enkelt få flyt i träningen
Kategori: Familj, Sport  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-03-17  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3013476819  Tillverkare: UbiSoft 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%