Need For Speed Undercover (Playstation 2)

Need For Speed Undercover (Playstation 2)
  • I den här åldersgruppen exponeras spelaren för våld av en lite mer grafisk karaktär som är riktat mot fantasifigurer. Allt våld mot människoliknande figurer eller igenkännliga djur ska fortfarande vara icke-grafiskt. Nakenhet av en något mera grafisk karaktär får visas. Eventuellt grovt språk måste vara av milt slag och får inte innehålla några sexuella svordomar.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

149 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Du trodde aldrig att det skulle sluta med att du är både den jagade och jägaren samtidigt. Nu måste du sätta dig bakom ratten och riskera allt för att infiltrera och krossa ett internationellt brottssyndikat. Mannen du jagar är en tvättäkta fartdåre och han kör som om hans liv hänger på om han lyckas fly eller inte. Kanske lyckas han fly…

Han är ett av de svar du behöver och du kommer att hitta honom. Naturligtvis kommer inte armadan av polisbilar du ser i backspegeln göra det hela enklare. Uppdraget kommer att sätta både din erfarenhet och skicklighet bakom ratten på prov, när du ska köra ifrån polisen, krossa fienden och ta reda på sanningen som sätter punkt för biljakten en gång för alla.

  • Tryck på gasen och ge dig in i denna actionladdade historia fylld av biljakter och svek. Ge dig ut på uppdrag, tävla i race och visa vad du går för, medan du infiltrerar och krossar det internationella brottssyndikatet.
  • Ta dig an polisen och alla andra som kommer i din väg i otäckt snabba biljakter där insatserna är skyhöga. Ny och betydligt förbättrad AI-mekanik har gjort poliserna både mer aggressiva och målinriktade, och deras sikte är inställt på att fånga dig med alla medel som står till buds.
  • En helt ny spelmotor låter dig genomföra otroliga moves som ger dig den ultimata körkänslan.
Kategori: Racing, Onlinespel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2008-11-20  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3000968992  Tillverkare: EA Games 
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 3,5
0%
50%
50%
0%
0%

Ett bra Need for Speed, påminner om Fast and the Furious då man är en undercover polis som ska street race. En bra Spel som jag kan rekommendera

Råkade beställa det här spelet av misstag, skulle köpa need for speed carbon. Men jag kommer nog tillbaks med ett omdöme senare.
Ger den fyra stjärnor för jag tror att den kan uppfylla dom kraven.