ANNONS
Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala i april
Jubileum

New Super Mario Bros (Nintendo DS)

349 kr
Delbetala fr 53 kr/mån

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Levereras av CDON.COM

Fraktklass A

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Det låter osannolikt, men New Super Mario Bros. är det första tvådimensionella ”riktiga” Super Mario-spelet på 11 år! Ända sedan Yoshi’s Island: Super Mario World 2 släpptes till Super NES 1995 har det bara varit 3D-hoppande och remixade klassiker för Marios del. I sommar blir det storstilad come-back på Nintendo DS!

Du håller väl med oss om att New Super Mario Bros. tillsammans med Metroid Prime Hunters är det man längtar mest efter till DS just nu? New Super Mario Bros. är ett passande namn på spelet, eftersom det är en ny variant av det klassiska Super Mario Bros. Äventyret utspelar sig i Mushroom Kingdom och storyn har Nintendo lagt lika lite tid på som vanligt – prinsessan har blivit tillfångatagen och nu måste Mario och Luigi rädda henne. Så pass…

Nyheter i svampriket då? En hel del! Det finns fortfarande supersvampar och eldblommor, men även nya föremål. En viss svamp krymper Mario och en annan gör att han nästan blir lika stor som skärmen när han samlar tre stycken av den. Mario kan också bli Koopa Mario, då han klär sig i ett Koopa-skal och glider fram över skärmen.

Speldesignen är en blandning från de bästa Mario-spelen – ett upplägg liknande stjärnsamlingen i Super Mario 64 ska finnas med, likaså banor med alternativa utgångar som i Super Mario World. Det finns också ett tvåspelarläge med ett tävlingsmoment där en spelare styr Mario och den andra styr Luigi och där det gäller att hinna först genom banan. Super!

Kategori: Action, Plattform  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2006-06-30  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3000585150  Tillverkare: Nintendo 
Antal recensioner: 4 Genomsnittsbetyg: 4
50%
25%
0%
25%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

Patrik

mitt första spel till DS. bra för nybörjare, men kan även vara kul för en erfaren spelare. spelet får en mysig känsla tack vare den uderbara musiken och de färgglada banorna. det är fruktandvärt kul att spela multiplsyer-läget.

/Arvid, 13 år

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Carl

Inte så värst kul faktiskt

Lika roligt som på tv =)
Dottern blev jätteglad för presenten.

Inte så värst kul faktiskt

Detta var också mitt första spel till Nintendo DS. Väldigt kul spel. Även om det kan bli lite enformigt.

mitt första spel till DS. bra för nybörjare, men kan även vara kul för en erfaren spelare. spelet får en mysig känsla tack vare den uderbara musiken och de färgglada banorna. det är fruktandvärt kul att spela multiplsyer-läget.

/Arvid, 13 år

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »