Nintendo 3DS Ice White (Hårdvara)

Nintendo 3DS Ice White (Hårdvara)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

1490 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.


Med Nintendo 3DS tar Nintendo steget till äkta 3D utan att tvinga på användaren speciella glasögon. Med 3D i det här fallet menas alltså inte bara att du kan röra dig i en tredimensionell miljö, utan även att du faktiskt ser avståndet i djupled! Tänk dig till exempel att Mario sträcker fram handen mot dig. På en vanlig skärm används skuggor och andra grafiska effekter för att få handen att se ut som om den är närmare dig, trots att skärmen hela tiden är platt.

Det här ingår i Nintendo 3DS-paketet:

Nintendo 3DS
Nintendo 3DS laddningsstation
Nintendo 3DS AC-adapter
Nintendo 3DS stylus
SD-minneskort (2 GB)
AR-kort (titta på korten via de yttre kamerorna för att spela AR-spel)
Snabbstartguide
Instruktionsbok (inklusive garanti)


Med Nintendo 3DS kommer det se ut som Marios hand kommer ut ur skärmen, mot dig! Det är den typ av 3D-effekter som Nintendo 3DS står för! Och återigen, du behöver inte skämma ut dig med pinsamma 3D-glasögon för att effekten ska fungera, det räcker med att titta på skärmen som vanligt!

Gyroskop och rörelsesensor
Med hjälp av den här tekniken känner Nintendo 3DS av hur du lutar och vinklar konsolen. Föreställ dig en bricka med klossar på. Luta din Nintendo 3DS så lutar du brickan och klossarna ramlar omkull!

Två helt olika skärmar
Vid en första anblick ser Nintendo 3DS ut nästan som Nintendo DS, men som vanligt när det gäller Nintendo så sitter styrkan under ytan! Den övre skärmen på Nintendo 3DS är i bredbildsformat och 3,53" stor. Upplösningen ligger på 800x240 bildpunkter (400 bildpunkter för varje öga för att åstadkomma 3D-effekten). Det speciella med den övre skärmen är just att den kan visa äkta 3D-effekter, något som ingen annan bärbar spelkonsol klarar av! Eftersom du nu ser grafiken i djupled är den övre skärmen ingen pekskärm. Det skulle bli konstigt om du pekade mitt i en tredimensionell bild, ungefär som att ditt finger växte in i Marios hand!

Den undre skärmen däremot är en pekskärm på 3,02" (4:3-format istället för 16:9). Självklart kommer spelen till Nintendo 3DS att kunna använda båda skärmarna samtidigt för olika resultat, och som vanligt är det upp till spelutvecklarna att utnyttja det på rätt sätt!

Nu är måttet rågat!
Och så här mäter Nintendo 3DS (cirka):

Bredd: 13,46cm
Längd: 7,37cm
Tjocklek: 2,03cm
Vikt: 226,8 gram


Fullt kompatibel med Nintendo DS- och Nintendo DSi-spel
Du behöver inte bära med dig två konsoler eftersom Nintendo 3DS kan spela alla Nintendo DS- och Nintendo DSi-spel!

Kameror och mikrofon
Precis som Nintendo DS är Nintendo 3DS utrustad med en mikrofon som bara kan användas för att röstchatta och för att prata med karaktärer i spel. Den har även en inre kamera som är belägen på toppen av den övre halvan. Så långt är allt bekant. Nu till det unika! Nintendo 3DS har TVÅ kameror på utsidan! Vad ska nu detta vara bra för tänker du. Jo, Nintendo 3DS kan ta foton i äkta 3D! Ta ett kort och upplev sedan 3D-effekterna direkt i din Nintendo 3DS! Upplösningen ligger på 640x480 pixlar, vilket är samma som Nintendo DSi. Med Nintendo 3DS kan du verkligen fånga de där magiska ögonblicken och återge dem som de var menade att ses, istället för att 3D-djupet går förlorat på en platt skärm.

Spelkort
Nej, vi menar inte ruter knekt och hans vänner! Spelkorten är det du stoppar ned i Nintendo 3DS när du ska spela! Ett och samma fack tar både spelkort för Nintendo 3DS och för Nintendo DS!

Bättre trådlösa funktioner
Trådlös multiplayer och spel över Internet är en självklarhet. Nintendo 3DS kan precis som Wii ta emot data från Internet fast konsolen befinner sig i "Sleep Mode". Med Nintendo DS var denna funktion endast tillgänglig lokalt, men nu har alltså dörren till vida webben öppnats! Dessutom stöder Nintendo 3DS WPA/WPA2-kryptering.

Knappar
A-, B-, X-, Y-, L-, R-, SELECT- och START-knappar. Så långt inget märkvärdigt. Men Nintendo 3DS har även en analog styrplatta för bättre kontroll i 3D-spel. Det klassiska styrkorset är placerat under styrplattan.

3D-effekten går att justera och stänga av
Ett litet antal personer kan uppleva svårigheter att titta på den typen av 3D-effekter som Nintendo 3DS erbjuder. Därför går det att justera och helt stänga av denna funktion med ett reglage.

SD-kort
Precis som Nintendo DSi stöder Nintendo 3DS SD-kort för olika syften.

Kraftfullare grafik
Av de spel som visats hittills kan man i grafikväg beskriva Nintendo 3DS som en Wii, fast lite klenare.

Pris, bild, produktbeskrivning och releasedatum är preliminära och kan komma att ändras.

Kategori: Hardware 3DS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-12-16  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3016989089  Tillverkare:  
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%