ANNONS
Öppna dagens lucka

Nintendo 3DS XL - Blå (Hårdvara)

Nintendo 3DS XL - Blå (Hårdvara)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-10%

1790 kr
Ord. pris 1990 kr
Delbetala fr 105 kr/mån
Vill du inkludera en försäkring till din produkt?
Nintendo 3DS XL - Blå

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Fri frakt

  • Fri frakt

OBS! Strömadapter ingår EJ!
När du köper Nintendo 3DS ingår ingen strömadapter, vilket innebär att du måste ha en sådan adapter sedan tidigare eller köpa en ny. De strömadapters som går att använda till Nintendo 3DS XL är:

•Nintendo DSi
•Nintendo DSi XL
•Nintendo 3DS
Anledningen att den inte ingår med Nintendo 3DS XL är för att hålla nere priset på den nya konsolen, samt det faktum att väldigt många människor redan har en av ovanstående konsoler och därmed kan använda en strömadapter de redan äger.

Glöm inte att köpa en strömadapter för att ladda din konsol.
Strömadaptern hittar du här.

Förstora din spelupplevelse med 90 % större skärmar!

Det här ingår alltid när du köper Nintendo 3DS XL
•Nintendo 3DS XL-konsol, inklusive förinstallerad mjukvara (se stycket "Massor av inbyggd mjukvara" i Nintendo 3DS-texten)
•Stylus till pekskärmen
•Ett 4GB SD-kort
•Sex stycken AR-kort (AR=Augmented Reality)

På grund av storleksskillnaden fungerar inte dockningsstationen för Nintendo 3DS med Nintendo 3DS XL. Vill du ha en dockningsstation till din Nintendo 3DS XL får du köpa den separat. Det är alltså en platta du lägger din konsol i för att ladda upp batteriet. Det fungerar lika bra att ansluta strömkontakten direkt.

Storlek och mått
•3D-skärmen är 4,88" stor (3,53" på Nintendo 3DS)
•Pekskärmen är 4,18" stor (3,02" på Nintendo 3DS)
•Bredd: 156mm (Nintendo 3DS är 134mm)
•Längd: 93mm (Nintendo 3DS är 74mm)
•Tjocklek: 22mm (Nintendo 3DS är 21mm)
•Vikt: 336g (Nintendo 3DS väger 235g)
Ovanstående mått gäller när konsolerna är ihopfällda.

Allmänna skillnader mellan Nintendo 3DS XL och Nintendo 3DS
•Nintendo 3DS XL är den andra modellen av Nintendo 3DS och det som främst skiljer är skärmarna som är 90 % större jämfört med Nintendo 3DS. Tekniken inuti konsolerna är densamma, så du kommer kunna spela alla Nintendo 3DS-spel och de flesta Nintendo DS-spel även på Nintendo 3DS XL.
•Batteriet i Nintendo 3DS XL är kraftfullare än det i Nintendo 3DS, vilket ger längre speltid.
•SD-kortet som medföljer Nintendo 3DS XL är 4GB stort, jämför med SD-kortet som medföljer Nintendo 3DS som är 2GB stort.
•START,- SELECT- och HOME-knapparna är mer tydligt utformade och lättare att trycka på jämfört med samma knappar på Nintendo 3DS.
•Den fysiska utformningen har mer rundade hörn jämfört med Nintendo 3DS.

Kategori: Hardware 3DS  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-07-28  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3020904772  Tillverkare:  
Antal recensioner: 7 Genomsnittsbetyg: 4,6
57%
43%
0%
0%
0%

Nintendo 3DS XL fungerar mycket bra, hade överraskande funktioner.

Hej för mig tog det lång tid in det kom till mig beställde måndag det kom på fredag

Jag köpte precis ett Nintendo 3DS XL "Blue" från cdon.se. Tyvärr såg jag när jagi öppnade paketet att instruktionsboken endast medföljde på Spanska/Portugisiska/Italienska.

Det står ingenting om det i produktinformationen på websidan, så jag undrade först om vi hade fått hem fel version - men, det hade vi inte. Dock så fick vi en länk till instruktionsboken på Engelska i pdf-format från kundtjänst, så det löste sig. Får se om cdon lägger till det under "Fakta" så småningom.

Konsolen i sig är från start inställd på Engelska, och det finns ett flertal andra språk att välja mellan under "Languages", så det var inget problem. Enkelt att ställa in "Parental Settings" för yngre barn, för att styra vad barnet ska få komma åt för funktioner, eller vilken åldergräns av spel som ska tillåtas, samt om 3D-funktionen ska kunna användas eller ej, vilket är riktigt bra!

Riktigt fin spelkonsol i en fin blå färg med svart insida! Bra djup i 3D funktionen, för de spel som stödjer 3D.

Jag är nöjd så långt!

Fick hem ett 3ds xl från cdon.com, men det funkade inte att starta.... :( hoppas på att jag kan lämna in den och att allt löser sig. Men otroligt tråkigt. Annars så var ju 3ds xl väldigt snygg :)

På vilket sett är skärmarna 90% större? Skärmarna är runt 38% större än vanliga 3DS enligt informationen här. Ville bara påpeka det. Annars är 3DS en bra bärbar konsol, även om jag nog inte kommer köpa någon åt mig själv.

Skärmarna är stora så som den lovar, gör de flesta spel till en skönare upplevelse. ( Har 10 spel, testat tex Zelda Ocarina of time, Tales of the abyss, Kingdom hearts. ) Ser bra ut och det gör även dina nedladdade NES och Game boy spel ect. Dock som sagt, samma upplösning. HD freaks får lära sig att stå ut på något sett.

Skön att hålla i, även i mina relativt små tjej händer. Man behöver nog ingen "crystal case" eller liknande, såvida du inte vill skydda din konsol lite extra. Stylusen är en vanlig plast stylus, inte metall som i den lilla 3DS'n. Man får ju förstås använda vilken man vill som man redan har där hemma.

Jag gillar den mer än den lilla 3DS'n, ska du gå över från DSi till 3DS köp då denna, såvida du inte köper till ett litet barn. ( Under 12 kanske?. ) Då är nog denna lite stor för deras händer.

Stort plus för dubbelt minne!

Verkligen en snygg färg!! Ytan är mycket lenare en på den vanliga 3DS och det blir inte lika lätt fettfläckar. Det Jag tycker är dåligt är att Det är samma upplösning som på den orginella. Men när man är inne i spelet tänker man inte på att det är så!

Relaterade produkter

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »