Nintendo Switch

Nintendos nya innovativa konsol har släppts och den heter Nintendo Switch. Konsolen kan både spelas portabelt som en läsplatta eller kopplas ihop med TVn och har en mängd spännande kontrollmetoder. Läs mer om Nintendo Switch här
 • Nintendo Switch Super Mario Odyssey Edition (Digital Copy)

  (Hårdvara)

  Spelkonsolen för hemmet som du lätt kan ta med dig varsomhelst. I paketet medföljer en nedladdningskod för spelet Super Mario Odyssey. Det här paketet innehåller spelkonsolen Nintendo Switch, Super Mario Odyssey och en svart dockningsstation samt röda Joy-Con. Paketet innehåller alla kablar och adaptrar som krävs för att komma igång. Innehåll Nintendo Switch (spelkonsol) Ned...

  4190 kr
  191 kr/mån
  Ord. pris 4290 kr
 • Super Mario Odyssey

  (Nintendo Switch)

  Häng med Mario på ett nytt stort 3D-äventyr som kommer ta honom jorden runt. Med hjälp av sina nya fantastiska förmågor ska Mario samla på månar för att kunna starta upp luftskeppet Odyssey och rädda Prinsessan Peach från Bowsers bröllopsplaner. Detta 3D-Mario-spel i sandlådestil är det första sedan älskade Super Mario 64 från 1996 och klassikern Super Mario Sunshine från 20...

  595 kr
  61 kr/mån
VR till switchen?

VR till switchen?

Kimishima från Nintendo har sagt att VR är intressant och att dom undersöker möjligheterna för det till Nintendo Switch. Kimishima säger dock att dom måste lösa problemen med komfort när du spelar i flera timmar först. Vi hoppas på att Nintendo lyckas, då det känns som att de kan ta fram en smidig lösning liknande Google Cardboard.

Nintendo Switch unboxing

Detta är Joy-Con till Nintendo Switch

Detta är Joy-Con till Nintendo Switch

En kontroll eller två, vertikal eller i sidled, rörelsebaserat eller traditionella knappar. Joy-Cons och Nintendo Switch kommer ge dig total kontroll och flexibilitet. Låt spelen komma till liv med lättanvända rörelsekontroller – precis som Wii.

Du kan också sätta ihop kontrollerna tillsammans med ett grepp för en traditionell kontroll till Nintendo Switch. Beroende på spelet kan du även använda en Joy-Con i varje hand, eller ge den andra till en kompis för att spela multiplayerspel tillsammans. Slutligen kan du även sätta fast kontrollerna direkt på sidorna av Nintendo Switch, för att få en portabel konsol.

Föräldrakontroll – Nintendo Switch

Nintendo har utvecklat ett genialiskt sätt för föräldrar att hålla koll på barnens spelande på Nintendo Switch via en app för smartphones. Utöver möjligheten att begränsa Nintendo Switch från barnförbjudna spel kan föräldrar även övervaka hur länge barnen spelar, vilka spel de tycker om att spela och i värsta fall även stänga av spel. Kolla in videon för att få en djupare inblick i föräldrakontroll för Nintendo Switch.

Ny info om Nintendo Switch: Livesändning 13/1

Ny info om Nintendo Switch: Livesändning 13/1

Håll ögonen öppna fredagen 13/1, då kommer Nintendo släppa info angående deras nya konsol Nintendo Switch. Bland annat kommer du enligt Nintendo få reda på vilka spel som just nu håller på att utvecklas.

Morgonpigga fans kan se livesändningen 05:00 här: http://www.nintendo.co.uk/