Persona 4 (Playstation 2)

Persona 4 (Playstation 2)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Slå på, ratta in och möt döden!


Det går ett rykte på skolan om att den som tittar på en tv-skärm klockan 12:00 en regnig natt får se ansiktet på sin själsfrände.

Men är det verkligen allt? En mordvåg visar sig vara kopplad till ryktet, och du och ditt team av Persona-användare måste utmana den mystiska tv-världen innan en till skolkamrat dör!

Medan du genomsöker gångar, deltar i intensiva strider, skapar nya Personas genom att kombinera ihop gamla, samt skapar nya vapen lever du samtidigt ett helt vanligt gymnasieliv där det handlar om att skaffa nya vänner, gå på lektioner och sköta sitt deltidsjobb.

Det sätt du hanterar och integrerar de här olika aktiviteterna på inom varje enskild dag avgör hur väl du lyckas i spelet. Varje beslut du tar påverkar ditt öde. Det gäller allt från vem du umgås med, till när du bestämmer dig för att ge dig in i en gång och hur långt in du är beredd att gå...

Tyngdpunkten ligger på ett skapa kontakter med målet att lösa de mystiska morden och starka vänskapsband är nyckeln till framgång. Få direkt kontroll över lagkamrater i striden, skaffa dig större gruppstöd för strider och bemästra individuella Social Links (sociala länkar) som låser upp dina vänners sanna potential.

Kategori: Rollspel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2009-03-13  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3004151348  Tillverkare: Atlus 
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 4,7
67%
33%
0%
0%
0%

Lite seg start men helt klart värt att spela

Ett riktigt härligt JRPG.

Om du gillar mycket story och den klassiska JRPG-genren kommer du gilla detta spel.

Du kommer till staden efter det att din mamma och pappa är bortrest,, du ska bo hos din mammas bror i ungefär ett år, han bor själv med sin dotter 'Nanako' som är väldigt självständig ung flicka, då hennes far ofta behöver åka i väg på uppdrag för polisen, mitt i maten eller tidig morgon och blir borta hela dagarna.
Men... lilla Nanako är van.
Du börjar i skolan och har oturen att hamna i en klass med en riktigt taskig hemskola lärare, som direkt snackar skit om dej för att du är i från den stora staden, vilket de andra tycker är interesant.
Du blir vän med tre elever i din klass;
Chie, en kryddstark, men snäll tjej, som gör allt för att hjälpa sina vänner, och inte rädd för att säga till.
Yosuke; en smått otursförföljd kille, snäll men lite smått utstött av resten.
Yukiko; utnämnd som vackraste flickan i hela skolan, alla killar vill ha henne, hon är dotter till dem som äger det största innet i hella Isaka.

Första personen som dog vart en nyhets reporter som hade varit i små problem i pressen.. upphissad i tv antennen hittades hon.
Den som hittade kroppen vart en elev på din nya skolan, Saki-sempai, Yosukes arbets kamrat, när hon också hittas död så är det dags för dej att ta upp jakten, ni har hittat in i tv:ns värld... en annan dimention inuti tv-apparaterna, där ni möter Teddy, en konstig björnliknande figur som misstänker dej och dina vänner för att vara dem som slänger in massa folk i hans värld.
Ni gör upp en deal, att tillsammans samamrbeta för att lösa det hela, men det måste ske fort, varje gång någon hittats är det dimma i din värld, det betyder att dimman försvinner i från tv världen.. och det är då.. Skuggorna vaknar upp...
Kan ni lösa det och rädda dem som hamnar där...... Då alla hittas döda... och nästa person att försvinna, det är Yukiko....
SKuggorna... finns av varje person... dem är ditt sanna jag.. det mörka i din personlighet, det du inte vill kännas vid.. det du inte vill erkänna..... nekar du dem.. växer de i styrka och döda dej...
Så kan du rädda Yukiko och alla andra i från deras sanna jag?
Och få reda på vem det är som ligger bakom det hela... innan dess.... är alla i Isaka i fara......
Det här är ett fall inte polisen kan hjälpa dej med.. du måste hålla tyst om det...
Kämpa och vinn.. det kräver strategi, träning.. och tålamod.. lycka till!!