Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Time (Nintendo DS)

Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Time (Nintendo DS)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

I det här Pokémon-spelet får du själv känna på hur det är att vara en Pokémon! I början av spelet får du svara på några frågor av den enklare sorten, och när det är klart vet spelet vilken Pokémon som du har mest gemensamt med! Vilken Pokémon kommer du att bli?

Spelet går ut på att utföra olika uppdrag, och skiljer sig därför markant från de vanliga Pokémon-spelen, där man besegrar gymledare och fångar nya Pokémon. Uppdragen utspelar sig allt som oftast i linjära grottor, där man till exempel ska hitta ett visst föremål eller rädda en annan Pokémon.

Striderna utspelar sig direkt på samma skärm som man vandrar omkring på, det är alltså inte som i de vanliga Pokémon-spelen där perspektivet ändras och man dras in i en speciell stridsskärm.

Skillnaden mellan Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time och Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Darkness är att vissa föremål samt Pokémon endast förekommer i den ena versionen, och inte den andra. Den gamla vanliga visan, alltså. På tal om Pokémon så dyker många Pokémon från Pokémon Diamond Version och Pokémon Pearl Version upp här, vilket får spelet att kännas fräscht.

Kategori: Rollspel, Onlinespel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2008-07-04  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3000908569  Tillverkare: Nintendo 
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 2
0%
0%
0%
100%
0%

Att slumpgenerera banor kan ju vara en idé för att skapa ett äventyr som räcker länge, men trots det har spelutvecklarna fått spelet att kännas enformigt. Idén är dock inte dålig och om de plockar flera delar från Rumble och klassiska pokemon skulle uppföljaren kunna bli en höjdare.