Pokemon White Version (Nintendo DS)

Pokemon White Version (Nintendo DS)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

399 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Pokémon Black Version och Pokémon White Version erbjuder både rutinerade spelare och nybörjare en fantastisk upplevelse. De här spelen har, till skillnad från tidigare Pokémon-spel, egna individuella områden att utforska. Dessa spel utspelar sig i Unova-regionen, långt från de tidigare regionerna Kanto och Johto. Bland de många platserna i Unova-regionen kommer du bland annat kunna besöka staden Castelia City.

Kategori: Rollspel, Onlinespel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-03-04  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3009188958  Tillverkare: Nintendo 
Antal recensioner: 4 Genomsnittsbetyg: 4,8
75%
25%
0%
0%
0%

Pokemon tog ett kliv framåt när de släppte black och white med fantastiskt bra grafik som hade gjort sig bra på 3DS också. Det finns många helt nya pokemon, de nya starters är jättefina, det finns bra system om man vill linka, och spelet har årstider som medför lite olika pokemon med mera. en månad IRL är en årstid i spelet. Ser i blrjan ut som om alla gamla pokemon är bortglömda, men vänta så får ni se.

Käner en som har pokemon black och det här är också JÄTTEBRA!!!!!

Det bästa spelet i hela pokemonserien!
Nya pokemon.
Nya fiender.
Nya gymledare!
Och mycket snyggare grafik!

Mycket bra. Detta är precis vad man väntar sig när man köper ett pokémonspel. Massa nya pokémon och snygga animationer i fighterna. Ett bra spel som på ett effektivt sätt slår ihjäl tid.