ANNONS

Rango (Nintendo DS)

Rango (Nintendo DS)
  • Alla spel som normalt skulle märkas med 3 men som innehåller scener eller ljud som kan vara skrämmande kan vara lämpliga för denna kategori. Några scener med partiell nakenhet kan tillåtas men aldrig i ett sexuellt sammanhang.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

-46%

79 kr
Ord. pris 149 kr

Beräknad leveranstid:  1-3 arbetsdagar

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Frakt: 29 kr

Rango The Video Game, är ett action/äventyrsspel inspirerat av den kommande animerade långfilmen Rango, där bland andra Johnny Depp gör rösten till en av karaktärerna.

Rango The Video Game utspelar sig i den gamla västern-staden "Dirt", där spelarna röjer sig igenom en smutsig västernhåla, fylld av galna upptåg, märkliga karaktärer, och vilda revolverdueller.

  • Trophies & Achievements - Klara av nästan omöjliga uppgifter för att bli belönad med Trophies och Achievements, som finns överallt runt om i den lilla vilda västern-staden.
  • Rid på Roadrunners och ökenfladdermöss - Ta dig snabbt genom öknen på dessa okonventionella transportmedel medan du genomför extraordinära akrobatiska jakter.
  • Golden Bullet - Finslipa din sheriffs skjutskicklighet via unika golden bullet-sekvenser som garanterat kommer att imponera på alla dina beundrare i staden.
  • Vilda Västern-dueller - Ta dig an horder av fientliga gnagare och visa vem som är stadens boss i gamla goda revolverdueller där skjutjärnen glöder och sporrarna blänker.
  • Lär känna Dirtoanerna - I staden finns allt ifrån en grupp mariachi-fåglar som kommenterar det mesta, till ett gäng sjövilda kaniner. Stadens invånare ser garanterat till att det inte råder brist på varken tokigheter eller underhållning.
Kategori: Action, Äventyr  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-02-24  Beräknad leveranstid: 1-3 arbetsdagar 
Artikelnummer: 3013333269  Tillverkare: Artificial Mind And Move (A2M) 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%
ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »