Resident Evil 6 (PS3)

Resident Evil 6 (PS3)
  • Vuxenklassificeringen används när våldet når en nivå där det rör sig om grova våldsskildringar eller innehåller inslag av särskilda typer av våld. Grovt våld är det som är svårast att definiera eftersom det i många fall kan vara väldigt subjektivt, men i allmänna ordalag kan det klassificeras som våldsskildringar där tittaren känner avsmak.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Förhandsboka Resident Evil 6 och få tillgång till Mercenaries kartan "High Seas Fortress"

 

Kategori: Action  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-10-02  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3017760312  Tillverkare: Capcom 
Antal recensioner: 8 Genomsnittsbetyg: 2,4
12%
12%
12%
25%
38%

Mest hjälpsamma positiva recension

Valery

Glöm det gamla RE. Älskar detta spel. Ren spelglädje.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Carl

Jag måste faktiskt säga att detta spelet inte är så bra. Resident Evil va ju skräck från början men nu är det bara action :(

Glöm det gamla RE. Älskar detta spel. Ren spelglädje.

Jag måste faktiskt säga att detta spelet inte är så bra. Resident Evil va ju skräck från början men nu är det bara action :(

Resident Evil 6-----------------------------------------
Glöm skräcken som var ett signum för RE-serien,nu handlar det om fullspäckad action med maffiga explosioner.Personligen tycker jag del 4 är den särklass bästa delen,där skräcken fortfarande existerade.

Den mest irrterande biten är kameravinkeln som ibland försvårar för spelaren i vissa moment.Själva storyn känns ganska torftig o tråkig.Grafiken är bra men slår inte 5:ans stilrena fasad.

Så om du inte har spelat föregångarna..som tex 4 o 5:an,tycker jag att du skall testa dem innan du köper 6:an. Eller hoppa över 6:an o vänta in Resident Evil 7 som omöjligt kan bli sämre..förhoppningsvis..

Älskade 5:an, storyn är bra och visst är det ett kul spel. Dock får jag inte samma lust att spela om kapitel efter kapitel om och om igen som jag kunde göra i 5:an... Det känns omständigt och ansträngande att ta sig igenom storyn en gång till...
Spelglädjen och den genuina "fantast-känslan" finns bara inte där... Jag hittar aldrig riktigt passionen för detta spelet. Det känns tillgjort och upphottat. Styrningen är helt off, svurit över den många ggr i spelet när karaktären hoppar över ett hinder istället för att ducka, så blir man sönderskjuten av omringande fiender.*tummen upp*
Dock bra att det finns tre olika campaigns med olika karaktärer och storyn vävs samman.

Det känns som att de försökt få tillbaka skräckkänslan med mörkare miljöer, läskigare fiender, samtidigt som de skall ha med partneraction som i femman, det blir inte riktigt bra...

Sen måste jag bara tillägga... WHAT is up med den där jäkla bossen som vägrar dö... Hela... spelet... igenom. (Leons campaign). DÖ. Bara DÖ. Så jäkla tjatigt.

Jag hittade EN bra grej med demot och det var att man kunde byta ut det fruktansvärda crosshair-siktet till en laserstråle. Crosshair-sikten hör inte hemma i Resident Evil. För övrigt var allt skit. Leon´s kampanj som jag hade höga förhoppningar på känns påtvingad, som om Crapcom egentligen inte ville ha med den men slängde in den ändå så alla "riktiga" fans skulle hålla käften. Och bara för att allt är kolsvart så blir det inte ett skräckspel, när ska spelutvecklare fatta det?. Chris och Jakes kampanjer är bara en enda rörig soppa av skottlossning och explosioner. Som ett spel i Resident Evil-serien så faler det här spelet platt, men det sorgliga är att om man bortser från namnet så faller det även faller som action-spel. Det här spelet är riktigt dåligt.

Efter analys av "game-plays" på youtube och en del bilder så verkar det som om att spelet INLEDS med action men att det spelet sedan växer fram i gammal "resident evil-anda"... Det kanske MÅSTE vara action i början för att det liksom ska passa ihop med storyn. kanske det skulle bli lite platt annars med bara ett fåtal zombies på gatorna... Jag tänker iaf köpa det när det kommer ut.
http://pinoytutorial.com/techtorial/resident-evil-6-pre-order-bonus-include-three-dlc-maps-details/

Spela DEMOT. Ett par positiva saker som är nytt är där men de negativa sakerna är bara för många. Man trivs inte längre och man stör sig på för mycke saker. Resident Evil 4 är väl inte så svårt att kopiera upp till lite verklig stadsmiljö med lite polis vapenföråd och ensamhet från den där bruden som springer med en hela tiden. Blir ett köp när spelet kostar 150kr. Är mycket besviken på det mesta. 2 av 5

I played the demo for the ps3... as a big Resident Evil fan i will NOT buy this one.. Resident Evil 1,2,3,4 was awesome then they went straight down the trash.. now it's a action game not horror... Zombies with a guns will never bite me, so this game did not leave a bite mark i'm affraid.. Resident Evil has lost it's touch.