Skylanders Superchargers

Gasen i botten för Skylanders Superchargers!
Skylanders är tillbaka, denna gång med fordon som gör att du med fart kan utforska Skylands.
Kör på land, ta dig fram genom vatten eller färdas genom luften.
Med olika fordonstyper kan du hitta nya och spännande platser att utforska, samla dem alla för att kombinera med de nya skylanders figurerna.

Vi packar upp Skylanders SuperChargers Starter Pack

Skylanders Superchargers
Superchargers

Superchargers figurer

I Skylanders Superchargers får vi möta en helt ny typ av hjältar. Dessa hjältar kallas för Superchargers och har mäktiga egenskaper, attacker och nya vapen till sitt förfogande. Det kommer 20 superchargers-figurer och 20 fordon att kombinera dina figurer med. Kom ihåg att kombinera rätt figur med rätt fordon för att få en superladdad effekt!
Skylanders Superchargers

Skylanders Superchargers – Fordon

Ta dig fram genom skylands med fart och strid mot fiender i mäktiga fordon anpassade för skylanders. Färdas genom luft, vatten eller på marken med olika fordonstyper och hitta alla hemligheter som skylands har att erbjuda. Skylanders Superchargers begränsar dig inte enbart till dina fordon utan du kan även spela med dina skylanders på marken som i tidigare spel. Sätt på dig säkerhetsbältet och förbered dig på ett fartfyllt äventyr!
Skylanders Superchargers

Skylanders Trap Team Starter Pack

Skylanders Trap Team Starter Pack

Skylanders Trap Team - Starter Pack

Starter Pack innehåller: 1 tv-spel, 1 Traptanium™ Portal, 2 Skylanders-figurer, 2 fällor, 1 samlaraffisch, 2 klistermärkesark med hemliga koder och 2 samlarkort.

Skylanders Trap Team – Figurer

Med ett nytt Skylanders kommer självklart fler figurer! Än så länge har endast 2st figurer från Skylanders Trap Team visats.

De figurer som är först ut är Food Fight och Snap Shot som även ingår i Skylanders Trap Team Starter Pack. Vi ser fram emot att få se ytterligare figurer och uppdaterar så fort vi har fler nyheter.
2014-04-25

Skylanders Trap Team – fler figurer!

Nu har ytterligare figurer från kommande Skylanders Trap Team presenterats. De nya figurerna från Skylanders Trap Team heter: Wallop, Gear Shift, Torch och Crypt King. Samtliga av dessa nya skylanders figurer ser riktigt tuffa ut och kommer säkerligen sätta skräck i sina fiender.
2014-07-08

Skylanders Trap Team instruktioner
Skylanders Trap Team – Samla på Bossar

Fånga mäktiga bossar för att använda mot dina fiender.
Vi har fått möta flera mäktiga fiender genom skylanders-spelen men aldrig fått chansen att spela dessa tuffa karaktärer.
I Skylanders Trap Team får vi nu den möjligheten och så här fungerar det.

  1. Besegra en boss i Skylanders Trap Team
  2. När bossen är besegrad använder du en Traptanium kristall tillsammans med Traptanium portalen
  3. Bossen är nu din att använda i spelet.