Sleeping Dogs Classic (Xbox 360)

Sleeping Dogs Classic (Xbox 360)
Tipsa en vän

Tipsa en vän

133 kr Tillfälligt slut

-10%

Ord. pris 149 kr

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Kategori: Action  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-08-17  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3020896474  Tillverkare:  
Antal recensioner: 3 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Grymt bra spel! Först trodde jag detta skulle vara en medioker "GTA kopia", men efter jag spelat igenom detta kan jag säga att det öveträffade mina förväntningar något enormt. Det känns helt och hållet fräscht, dvs spelet bjuder på mycket nytt som inte GTA eller andra spel har, men även positiva liknande saker som andra spell i samma genre har. För nämna några korta minnesvärdigheter i detta spel:

* Man kan hoppa från bil till bil i hög fart - Japp när man kör själv bakom ratten, så vill man kan man kapa och ta över en annan bil oavsett om den står stil eller under fart.

*Spelet bjuder på enormt bra fight teknik, dvs enormt utbud av sparkar och slag, olika tempon, allt från roundkick till knäcka fiendens smalben med en snabb spark medans man håller fast motståndaren, men du kan även greppa tag i motståndaren för avsluta han i omvgivningen såsom tex slänga ner han från en höghöjd, står du nära en bil så kan du hålla fast fiendens huvud in i närmsta bildörrs öppning som du sedan krossar huvudet i, eller är det för extremt -varför inte bara slänga in fienden i bagageluckan ? Det finns massor du kan göra berorende på var du befinner dig.

Spelkänslan och kontrollen är perfekt, oavsett om du kör ett fordon eller springer, grafiken är perfekt, ljudet och röstskådespeleriet är perfekt och musiken är blandat för att passa in i dom flestas smak- Jag ger det här spelet en stark 10 av 10!

not for kids at this game

Riktigt grymt spel! REKOMMENDERAR STARKT! :D