Sniper: Ghost Warrior CLASSICS (Xbox 360)

Sniper: Ghost Warrior CLASSICS (Xbox 360)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

199 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Sniper Ghost Warrior utspelar sig på den fiktiva sydamerikanska ön Isla Trueno, där en militärregim leds av den hårdföre General Vasquez som har störtat sin demokratiska regering för själv att ta kontrollen.

Spelarens uppgift blir att som en del av en hemlig kommandogrupp infiltrera landet och återställa ordningen.

Het action, med siktet inställt på smygande uppdrag.

 

Kategori: Strategi, Onlinespel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-09-09  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3010689620  Tillverkare: To Be Announced 
Antal recensioner: 2 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Nu har jag spelat detta spel i över tio timmar, och det är inte alls så dåligt som vissa andra recensioner på webben uttrycker. Det kan vara lite segt och tråkigt till en början, men ju längre man kommer desto mer action och roligare blir det. Det kan även vara lite svårt att styra siktet med kontrollen (jämfört med en mus) om man inte är van vid det, men det vänjer man sig också med efter ett tag. Det här är ett spel med en härlig känsla, både i grafik och vid skottögonblicken. Rekommenderas!

Helt OK /jocke