Star Wars Battlefront: Renegade Squadron (PSP)

Star Wars Battlefront: Renegade Squadron (PSP)
  • I den här åldersgruppen exponeras spelaren för våld av en lite mer grafisk karaktär som är riktat mot fantasifigurer. Allt våld mot människoliknande figurer eller igenkännliga djur ska fortfarande vara icke-grafiskt. Nakenhet av en något mera grafisk karaktär får visas. Eventuellt grovt språk måste vara av milt slag och får inte innehålla några sexuella svordomar.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

149 kr Tillfälligt slut

-25%

Ord. pris 199 kr

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Rogue Squadron, en ny saga i Star Wars-universumet, följer ett gäng härdade och ärrade skummisar som rekryterats av självaste Han Solo.

De samlas för att utföra några av rebellalliansens hemligaste uppdrag i kriget mot rymdimperiet, och Renegade Squadron deltar i strider i hela galaxen. Från Valley of the Sith på Korriban till rymdstrider i resterna efter Alderaan leder Solo gruppen i uppdrag med mål som sabotage, räddningar och erövring.

Spelet har ett antal anpassningsalternativ som saknar tidigare motstycke, och som ersätter de vanliga klassalternativen från tidigare versioner. Med Renegade Squadron kan du skapa en egen antihjälte att spela tillsammans med dina kompisar eller när du strider online.

  • Miljontals möjliga anpassningar som direkt inverkar på spelmekaniken
  • Nya kartor, fordon och figurer gör det här till det största Star Wars Battlefront-spelet oavsett format
  • Förbättrade rymdstrider med ett förfinat kontrollsystem
Kategori: Action, Äventyr  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2007-10-12  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3000760602  Tillverkare: Rebellion Software 
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 2
0%
0%
0%
100%
0%

Okej spel men 1:an och 2:an är bättre.