ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu – betala efter midsommar

The Secret World (PC)

The Secret World (PC)
  • Denna märkning används när en våldsskildring (eller sexuell handling) når en nivå som liknar den man kan vänta sig i verkliga livet. Grovt språk av mer extrem karaktär, användning av tobak eller droger och skildring av kriminella verksamheter kan förekomma i spel märkta med 16.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

249 kr Tillfälligt slut

-16%

Ord. pris 299 kr

Levereras av CDON.COM

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Gömd inom vår egen moderna värld finns en hemlig värld. En värld där varje myt, legend och konspirationsteori är sann. Nu sätts mörka krafter i rörelse och hemligheter som var menade att vara begravda för evigt håller nu på att grävas upp. Världen kommer snart att upptäcka att skräcken som plågat oss i våra mardrömmar blir veklighet. En mörk tid är över oss. Allt är sant. Allt.

Enade i kampen mot den framväxande ondskan står tre hemliga sällskap: The Dragon, The Templars, och The Illuminati. De tre sammanslutningarna slåss tillsammans mot ondskan men kämpar samtidigt inbördes om världsherraväldet. Det hemliga kriget om världsmakten utkämpas både på slagfältet och i styrelserum, och genom tysta viskningar i kungar och presidenters öron styr dem hela nationers öden. Spelarna rekryteras som agenter till de hemliga sällskapen och får uppleva den verkliga kraften i sitt DNA. När agenterna kan dra nytta av sin fulla potential bemästrar de alla vapen, de kan lära sig vad som helst, och ta vilken roll de vill i kriget mot de mörka krafterna. Du är utvald.

  • Konspirationer, myter och legender - Allt är sant i den moderna världen The Secret World är ett nutids real world-MMO som avslöjar en rad myter och legender allt eftersom man tar sig fram i spelet. Utforska verkliga platser över hela världen från London till New England, via New York till Egypten, och från Seoul till Transsylvanien.
  • Inga klasser, inga levels - Var den du vill vara och spela som du vill spela. Allt eftersom du utvecklar din karaktär utan hinder från traditionella levels och karaktärsklasser erbjuder spelet hundratals färdigheter och krafter. Använd krafterna som satts i rörelse för att bli den hjälte du vill vara.
  • Bli medlem av en hemlig orden och delta i det osynliga kriget tillsammans med tusentals andra spelare. Som en medlem av The Illuminati, The Dragon eller The Templars kämpar ni tillsammans mot mörkrets makter eller mot andra spelare i massiva PvP-krigszoner i kampen om världsherraväldet.
  • Upplev en episk berättelse och spännande uppdrag som aldrig tidigare skådats i ett MMO. Lös myterier och avslöja konspirationer via ett banbrytande uppdragsbaserat gameplay som levererar en av de mest fängslande historierna som någonsin berättas i ett MMO. S The Secret World är skapat av Ragnar Tornquist - den norska spelutvecklaren bakom det prisbelönta The Longest Journey.
Kategori: Onlinespel, MMORPG  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2012-07-03  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3008799596  Tillverkare: Funcom 
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Ett löjligt bra MMO, som tyvärr inte fått den kritik det förtjänar. De flesta recenscenter spelar bara igenom första zonen, vilket innebär att de bara skrapar på ytan. Skaparna var lite för överambitiösa med antalet spelare de skulle få, så tyvärr har de varit tvungna att sparka en del personal, vilket saktar ner spelets utveckling.

De släpper dock nytt content varje månad, de har en bra story, ett grymt skillsystem, en otroligt mogen och professionell playerbase/ community, och de har Investigation missions: Uppdrag som kräver att du tittar noggrant på din omgivning, och kanske till och med kräver att du letar upp speciella citat ur bibeln eller ett namn på en gammal låt av Vivaldi, etc. Spelet i sig är värt 5/5, men då skaparna var överambitiösa får de 4/5.

ANNONS

Försäkringsvillkor

Läs fullständiga försäkringsvillkor

Delbetalning

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »