Virtua Tennis 4 (Nintendo Wii)

Virtua Tennis 4 (Nintendo Wii)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
  • Online Game.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

99 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

När våren kommer och tennisfebern tar över världen, värmer tennisstjärnorna upp och tar sikte mot banorna för att kämpa om den åtråvärda förstaplatsen. Återupplev spånningen och upphetsningen med Virtua Tennis 4 genom att möta tennishjältar som Rafael Nadal, Roger Federer, Andy Murray, Juan Martin Del Porto och Caroline Wozniacki. Upplev samma intensiva drama när du bygger upp matchen och frossa i din form när din spelaras självförtroende växer.

Virtua Tennis 4 tar serien till en högre nivå av realism med PlayStation®Move, MotionPlus och Kinect kompabilitet och flyttar ännu en gång tennisgenren framåt. Spännande nya funktioner en uppfriskande World Tour upplevelse betyder att varje beslut du tar både på och utanför banan påverkar din väg. Du kommer inte att uppleva samma karriär två gånger!

 

Kategori: Sport, Onlinespel  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-04-29  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3013682354  Tillverkare: Sega 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%