ANNONS
 Fri frakt vid köp över 1000 kr           Köp nu - betala i slutet av året

Köp Xbox 360 online

Här hittar du allt du behöver till din Xbox 360 – från extra handkontroller till specialdesignade headset från både Microsoft och tredjepartstillverkare.
Komplettera med laddningsbara batterier till dina handkontroller så behöver du aldrig bekymra dig om sladdar igen.

Läs mer

Missa inte!

Xbox Live

Xbox 360 - Information

Xbox 360 är en av de mest framgångsrika spelkonsolerna genom tiderna, med ett mycket omfattande spelutbud med tusentals spel, varav vissa är Xbox-exklusiva, t.ex. spelserierna Halo, Gears of War och Forza Motorsport. Även om Xbox 360 framförallt är en kompetent spelmaskin kan den mycket mer än så. Exempelvis går det att installera underhållningsappar som YouTube eller surfa på nätet med Internet Explorer för Xbox.

Välj den version av konsolen som passar dig bäst – i kombination med favoritspelet. Eller köp enbart konsolen och komplettera med de spel och tillbehör du personligen föredrar. Titta gärna närmare på den senaste, billigare 4 GB-versionen av Xbox 360, som inte är så enkel som den ser ut, då den kommer med Wi-Fi, en trådlös handkontroll, kompositkabel och en månads guldmedlemskap på Xbox Live.

De hårddiskutrustade versionerna har också utrustats med inbyggd Wi-Fi-modul i den senaste versionen, men har förstås mer plats för nedladdningsbart spelinnehåll och andra filer. Nya Xbox 360 är naturligtvis bakåtkompatibel med hela den befintliga spelkatalogen. Dessutom släpps de senaste titlarna kontinuerligt även till Xbox 360, vid sidan av efterträdaren Xbox One.

Med Xbox Live – där du för övrigt kan använda samma användarkonto med din Xbox 360 som med Xbox One – förvandlas spelkonsolen till en komplett mediacentermaskin. Här kan du koppla upp dig och spela mot vännerna online, se strömmad film och TV-serier från Netflix och lyssna på din favoritmusik. Och det är bara några få exempel på all funktionalitet du får tillgång till via Xbox Live och din Xbox 360.
Xbox 360

Xbox 360 är en efterföljare till Xbox konsolen. Xbox 360 hade release 12 maj 2005 och detaljerad information om konsolen släpptes på E3 mässan samma år.  Xbox 360 konsolen är känd för sin grymma grafik i xbox spelen, men kan också användas som mediacenter då Xbox 360 konsolen har inbyggd hårddisk och även Windows media player. Xbox 360 konsolen kan man numera också surfa med på internet vi Xbox live. På Xbox live kan man ladda ner spel såsom Minecraft och samtidigt testa nya spel som Forza Motorsport och Halo. På Xbox live finns massor av ingame content av köpa och ladda ner.     Xbox live är en onlinetjänst som gör att spelkunden kan spela online på Xbox live med sin Xbox 360 konsol samt köp digitala spel, titta på film och lyssna på musik.  Den senaste versionen av Xbox 360 konsolen finns med flera olika hårddiskstorlekar. Bland annat 4GB, 250GB samt 320gb hårddisk. Xbox 360 konsolen är numera både lättare och mindre än den första versionen av Xbox 360 konsolen som släpptes 2005.    Xbox 360 formatet har flera officiella speltillbehör. Xbox 360 Wireless Controller som är en handkontroll  med vibratorfunktion, Xbox 360 Wireless Bluetooth headset som är ett trådlöst headset och Microsoft Kinect som är en rörelsekamera.  Populära Xbox 360 unika spel är Halo, Gears of War, Forza Motorsport och Fable.  Xbox 360 stora konkurrenter är Nintendo Wii och Playstation 3. Ps3 är just nu den mest säljande konsolen på marknaden men Xbox 360 har störst spelutbud.    På CDON.com kan man boka och köpa tusentals Xbox spel och även Xbox 360 konsoler till mycket låga priser.
ANNONS