Yogi Bear (Nintendo Wii)

Yogi Bear (Nintendo Wii)
  • Spel med denna åldersmärkning anses lämpliga för alla ådersgrupper. Lite våld i ett komiskt sammanhang (exemplevis den form av våld som förekommer i tecknade serier som Snurre Sprätt eller Tom & Jerry) är acceptabelt. Barnet ska inte kunna sätta figurer på skärmen i samband med varelser i verkliga livet, utan de ska vara helt fantasibetonade. Spelet får inte innehålla ljud eller bilder som kan vara skrämmande för små barn. Grovt språk får inte förekomma och inte heller scener med nakenhet eller referenser till sexuell aktivitet.
Tipsa en vän

Tipsa en vän

149 kr Tillfälligt slut

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Jellystone Parks hundraårsjubileum närmar sig - men giriga exploatörer vill stänga parken! Yogi Bear: The Video Game är ett tv-spel som bygger på Warner Bros. Studios delvis datoranimerade spelfilm med samma namn. Här utforskar du parken som Yogi, en björn som är klart "smartare än genomsnittsbjörnen". Du tar dig fram i de storslagna omgivningarna genom att springa, hoppa, krypa, smyga och åka linbana, samtidigt som du räddar skyddade djur och försöker komma på ett sätt att rädda Jellystone Park!

  • Utforska de fyra unika miljöerna i Jellystone Park: de höga bergen, de jäktiga campingplatserna, grottorna och sjöområdena.
  • Hoppa, glid, kryp, studsa på mage och åk linbana genom Jellystones storslagna omgivningar. På vissa ställen kan du också använda dig av Yogis glidflygplan!
  • Rota i soptunnorna: Samla ihop en mängd olika föremål (även skräp!) för att kunna bygga praktiska prylar och ta dig in i hemliga områden.
  • Smyg omkring: Se till så att du inte blir ertappad av skogsvaktaren Smith eller någon annan när du samlar ihop delar till en ny manick eller lägger vantarna på en picknickkorg.
  • Klassiska plattformskontroller - med Wii-funktion: Använd Wii:s rörelsekontroller när du skakar och flyttar på saker i spelmiljön för att avslöja dolda föremål som du kan plocka på dig.
Kategori: Action, Äventyr  Expansion pack: Nej 
Releasedatum: 2011-02-04  Beräknad leveranstid: Tillfälligt slut 
Artikelnummer: 3012776952  Tillverkare: Monkey Bar Games 
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%