Sport och träning

Här hittar du din fullständiga tränings- och sportbutik på nätet. Här kan du välja och vraka mellan tusentals sportkläder, träningskläder, skor, utrustning och tillbehör oavsett sport eller träningsform. Läs mer
40% Rabatt på populära ProPud från NJIE

40% Rabatt på populära ProPud från NJIE

ProPud från NJIE är proteinmellanmålet som blivit känd för sin fantastiska smak och krämiga konsistens samtidigt som det har ett bra innehåll. Produkterna innehåller 15-20g protein och är utan både laktos och tillsatt socker.

Perfekt till frukost eller som ett proteinrikt mellanmål - eller varför inte som ett nyttigare alternativ till efterrätt? Erbjudandet gäller utvalda proteinpuddingar med eller utan crucnhy granola samt milkshakes från ProPud, NJIE.
Erbjudandet är giltigt t.o.m. 27/5.

 

Din kompletta träningsbutik på nätet

Vilken typ av träning passar dig bäst?

Oavsett vilken sport eller träningstyp så hittar du det du behöver här.

Tränar du på gymmet och letar efter träningstillbehör som te.x träningsväskor eller shakers?  I vår fitness och träningsbutik hittar du allt du behöver. Där hittar du även träningsmaskiner, hantlar och vikter för träning du kan göra i hemmet.

Gillar du att vara utomhus och träna löpning i det fria? I Löpavdelningen hittar du kläder, skor och tillbehör för att hjälpa dig att hålla i gång oavsett om det är sommar eller vinter.

Du hittar även utrustning för all typ av sport.

Använd navigeringen till vänster för att hitta de olika avdelningarna.  Beställ från oss och vi levererar snabbt.