Vinterrea på CDON.COM - istället för mellandagsrea

Vinterrea på CDON.COM - istället för mellandagsrea Vinterrea på CDON.COM - istället för mellandagsrea

Vinterrea eller mellandagsrea?
När julhandeln väl är över sätter vi igång med vår stora vinterrea. I år startar rean den 22 december och sträcker sig över 4 veckor. På CDON.COM har vi slagit samman mellandagsrean med vinterrean. I traditionella fysiska butiker börjar mellandagsrean alltid den 25e december. Men eftersom vi har ett par dagars leveranstid på våra produkter så kan vi starta vår rea redan innan julafton.

Vad kan du som kund förvänta dig för varor?
Eftersom vi har 12 miljoner produkter på vår site så kan du förvänta dig lite av allt möjligt. Vi kommer att sälja ut en del produkter som vi har kvar i lager sen julhandeln och kombinera det med nya kampanjinköp som görs specifikt för vinterrean. Det kommer finnas produkter i kategorier som film, spel, datorer, hörlurar och TV. Men vi kommer även erbjuda ett brett utbud inom våra lite nyare kategorier som till exempel skönhet och hälsa, kläder, sport och outdoor, leksaker och vitvaror samt hushållsprodukter.

Så bokmärk denna sida och titta in den 22e december för fantastiska erbjudanden. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken.