ANNONS
Prenumerera på julkalendern

Vitvaror

I vårt sortiment kan du bland annat hitta diskmaskiner, tvättmaskiner, turktumlare, kylskåp, frysar, spisar, köksfläktar och mikrovågsugnar från välkända varumärken. Du kan exempelvis välja mellan märken som Bosch, Cylinda, Electrolux, Miele och Whirlpool för att nämna några. Läs mer

NovemberkampanjNovemberkampanjJust nu bjuder vi på uppläggningsavgiften när du väljer 12 månaders räntefri avbetalning via Qliro.
20% rabatt på utvalda tvättmaskiner från kända märken

20% rabatt på utvalda tvättmaskiner från kända märken

Är du ute efter en ny tvättmaskin till ett riktigt bra pris? Du får just nu 20% rabatt på utvalda tvättmaskiner från kända märken så som Samsung, Whirlpool och Electrolux.

Ange följande kod i kassan: xYay45kd

Erbjudandet gäller t o m 2015-11-26 på varor som säljs av Tretti och kan endast användas vid ett köptillfälle. Observera att koden inte kan kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden och att rabattkoden inte går att registrera i efterhand.

 

Populära produkter

För att du ska få ut det mesta av ditt arbete i köket behöver du tillgång till riktigt bra vitvaror. Hos oss på CDON har vi därför samlat ett bredd utbud av vitvaror som är fullpackade med smarta funktioner och som är byggda för att klara av alla livets utmaningar i köket. Dessutom är de snyggt utformade för att passa in i såväl moderna som traditionella kök och finns i en mängd olika utföranden och storlekar för att kunna passa in i just ditt kök.

Vitvaror med låg energiförbrukning

För att spara på miljön och göra livet där hemma lite grönare är många vitvaror i vårt sortiment riktigt energisnåla.  Bland annat kan du välja att investera i en induktionshäll istället för en glaskeramikhäll, vilket gör att du kan koka upp vatten nästan dubbel så snabbt samtidigt som du kan spara nästan 40 % i energiförbrukning.

Genom att välja en bra och energisnål diskmaskin kan du spara både vatten och pengar varje dag. Du slipper dessutom stå och slabba vid diskhon med massa porslin som aldrig verkar vilja bli riktigt rent, trots intensivt borstande. Vid respektive vitvara hittar du därför information om vilken energiklass den tillhör.                     

Vitvaror på nätet

Det finns flera fördelar med att beställa dina vitvaror på nätet. För det första slipper du trängas och köa ute i butikerna och för det andra får du oftast vitvarorna till ett mycket mer förmånligt pris om du handlar online än om du handlar direkt i butik. Har du några frågor eller funderingar om våra vitvaror är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig till rätta. 

ANNONS