Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Cykelryggsäck EVOC Mission, 22 liter

-12%
Cykelryggsäck EVOC Mission, 22 liter
Cykelryggsäck EVOC Mission, 22 liter
Cykelryggsäck EVOC Mission, 22 liter
Cykelryggsäck EVOC Mission, 22 liter
Cykelryggsäck EVOC Mission, 22 liter
879 kr
Rekommenderat pris: 999 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-2 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Tooorch

Bevaka produktens pris

EVOC Mission 22 är en snygg väldesignad ryggsäck för dig som har kontoret på ryggen. Den är perfekt för vardagsturer eller din dagliga pendling till jobbet. Den har massor med praktiska fack och förvaringsmöjligheter och den är tillverkad av ett slitstarkt smuts och vattenavvisande material.

Huvudfacket som är toppmatat har ett vadderat fack för din dator (upp till 15″), en extra nätficka för en surfplatta och ett rejält tilltaget utrymme för det som tar lite mer plats. På ena sidan har du en yttre nätficka som går utmärkt att använda som flaskhållare och på andra sidan ett ytterfack som stängs med snabbfäste. På ryggsidan har du ett rymligt ytterfack med flera fack för mobil, pennor, nycklar osv.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Retur Om du mot förmodan skulle vilja göra en retur så har vi skickat med en returfraktsedel. Vid användning av vår retursedel så debiterar vi 89:- för returfrakten. Det är viktigt att du inte tejpar eller på annat sätt förstör originalemballaget för produkterna. Paketera väl så inget blir skadat under transporten till oss. Vid reklamation så hör av er till oss via CDON; https://cdon.se/support

Övriga villkor

Retur Om du mot förmodan skulle vilja göra en retur så har vi skickat med en returfraktsedel. Vid användning av vår retursedel så debiterar vi 89:- för returfrakten. Det är viktigt att du inte tejpar eller på annat sätt förstör originalemballaget för produkterna. Paketera väl så inget blir skadat under transporten till oss. Vid reklamation så hör av er till oss via CDON; https://cdon.se/support Paket som inte hämtats ut kommer debiteras med fraktavgifter + hanteringsavgift på 120 kronor. Totalt 258 kronor.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.