Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Forever Smartwatch IGO Pro JW-200 Svart

1 / 1

Forever Smartwatch IGO Pro JW-200 Svart

499 kr
En modern smartklocka för alla barnForever Igo Pro är den perfekta smartwatchen för tonåringar som förväntar sig mer av sin klocka än vanligt. Kombinationen av modern teknik , snabb Bluetooth 5.0 och ett hållbart batteri säkerställer kvalitet och kom
Läs mer
En modern smartklocka för alla barn

Forever Igo Pro är den perfekta smartwatchen för tonåringar som förväntar sig mer av sin klocka än vanligt. Kombinationen av modern teknik , snabb Bluetooth 5.0 och ett hållbart batteri säkerställer kvalitet och komfort.

Den 1,4-tums läsbara skärmen är tillverkad i 2,5D-standarden, vilket garanterar perfekt färgmättnad och utmärkt läsbarhet även i solen.

Smartklockan ger möjlighet till fullständig personifiering. I Igo Pro kan du välja en urtavla från en omfattande samling med över 100 teman som matchar din klocka till tillfället eller ditt humör. Ingenting hindrar dig från att skapa ditt eget mönster och enkelt ladda upp det till enhetens minne.

Smartwatchen är vattentätt i IP-klass IP68, vilket garanterar klockan full motståndskraft mot smuts, regn eller snö. Med Igo Pro kan du simma fritt utan rädsla för vattenskador eller skador på klockan.

Genom att para ihop med app kan du använda smartwatchen för att styra din telefon utan att ta fram den ur fickan. Du kan enkelt läsa meddelanden på klockan, kontrollera väderprognosen eller byta låt som spelas för närvarande.

Igo Pro har koll på ditt barns hälsa. Klockan har en pulsmätare, en termometer och en sömnmonitor. Dessutom kan smarturet påminna dig om att dricka ett glas vatten eller göra övningar, samt genomföra en avslappnande, meditativ andningsträning med ditt barn.

Setet innehåller två utbytbara remmar. I denna version finns det ett traditionellt svart armband och ett färgat band med ett grafiskt mönster

APP: Forever GoFit
Kompatibilitet iOS> = 10.0, Android> = 5.1
Anslutning Bluetooth 5.0
Sensorer och komponenter accelerometrar, pulsometrar, termometrar
Funktioner timme, data, pulsometer, stegräknare, kaloriräknare, väder, stoppur, sömnövervakning, påminnelse om inaktivitet, väckarklocka, skärmens bakgrundsbelysning med handrörelse, ändra displayens ljusstyrka, logikspel, hitta en klocka, hitta telefonen, fjärrkamera, musikstyrning, termometer, andningsövningar
Vattentät IP68
Utbytbar urtavla Ja
Skärmtyp TFT
Tum: 1,4 "
Upplösning 240 × 240 pixlar
Klockans mått 35x44x11mm
Vikt 33g
Armbandslängd 220mm
Batterikapacitet 160 mAh
Max standbytid 10 dagar
Laddningstid 2 timmar

Innehåll: USB-kabeln, användarhandbok, smartklocka, ytterligare armband
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter