Minut Point Smart Hem-Och-Båt Alarm

Minut Point Smart Hem-Och-Båt Alarm
Tipsa en vän
1499 kr Tillfälligt slut

Säljs av iPhonebutiken

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Point är ett smart båt och hemlarmsystem som är enkelt att använda. Säkerhetssystemet installeras på några minuter och fungerar med Wi-Fi. Den går på ett uppladdningsbart batteri som varar i 3-6 månader beroende på miljöförhållandena och kan laddas med den medföljande USB-C kabeln. Skydda ditt hem och båt Point är det nya båt-och hemlarmet som passar lägenheten lika bra som sommarstugan. Det är enkelt att installera samtidigt som det värnar om din integritet. Översikt från din smartphone Point är designad för att inte störa dig i onödan, men om det oväntade inträffar får du direkt en notifikation och möjlighet att agera. Digital grannsamverkan Med Point samarbetar du med dina grannar mot inbrott. Genom appen kan du kalla på hjälp när du inte har möjlighet att göra det själv. Igenkänning av andra alarm När andra alarm i ditt hem tjuter får du en notifikation till din smartphone om händelsen. Håll koll på inomhusklimatet Point håller koll på inomhusklimatet och ger dig en översikt på bland annat temperatur, luftfuktighet, mögelrisk och ljudnivå. Perfekt för sommarstugan. Automatiskt alarm Point kan aktiveras automatiskt genom att känna av när den sista personen har lämnat huset. Installera själv på 10 minuter Installera Point med din smartphone och montera Point i taket med antingen medföljande tejp eller skruv. Ditt hem är bara ett klick bort Med Point appen kan du styra larmet, hålla reda på din hemmiljö och bjuda in gäster - var du än är. Premiumfunktioner Med Premium kan du dela tillgång till din familj ochvänner. Om du inte är hemma sökerPoint upp närmsta support bland ditt nätverk för att hjälpa till att lösa oväntade situationer. 12 månader Premium ingår därefter kostar det 49 SEK/Månaden Kompatibel med: IFTTT. Google Assistant, Home Assistant, HomeKit (planerad), Alexa (planerad). Certifieringar:CE FCC, IEC62133, IC (ISED). USB-C laddningskabel medföljer i förpackningen. Passar: iPhone, iPad
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 560 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 311 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 179 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 94 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »