Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Multi-funktion Ryggsäck med Vattentät påsa 30l

(0)
Skriv en recension
-56%
Multi-funktion Ryggsäck med Vattentät påsa 30l
Multi-funktion Ryggsäck med Vattentät påsa 30l
Multi-funktion Ryggsäck med Vattentät påsa 30l
Multi-funktion Ryggsäck med Vattentät påsa 30l
Multi-funktion Ryggsäck med Vattentät påsa 30l
349 kr
Rekommenderat pris: 799 kr
Frakt från 19 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-3 arbetsdagar
  Frakt från 19 kr
 • Säljs och skickas av Ami Sport AB

Bevaka produktens pris

 • Vattentätt och hållbart
 • Säkerhet och bekvämlighet
 • Dagsutflykter, semester, resor, dagsturer, skolor,
 • 35 l stort förvaringsutrymme med flerfack

Multi-funktion Ryggsäck med Vattentät påsa och Reflective Straps 30l

Ultralätt och Ryggsäck: 

Denna ultra lätta ryggsäcken (0.6LB / 35l) är en sann rymdbesparare och känns robustare än de flesta vandringsdagspåsar. Det kan vikas i liten väska och haka i din resväska när du inte behöver det, undvik överviktiga bagageavgifter. Ett måste på någon resa!

Stor kapacitet och flerfack: 35 l stort förvaringsutrymme med flerfack, den här packbara ryggsäcken håller saker (laptop, kläder, resväxlar mm) organiserad. Ytter- och ryggfickor är snabb åtkomst till saker som vår solskyddsmedel, handtvättmedel och några tilltugg etc. Med nätflaskfickor kan du enkelt komma åt din dryck medan du håller på dig insidan av dagpåsarna.

Vattentätt och hållbart: Vår vandringsryggsäck är tillverkad av högkvalitativt rivmotstånd och vattenbeständigt nylonväv, vilket ger lång hållbarhet för dagliga aktiviteter. Under väskan är det vattenbeständigt skydd för regniga dagar, är tunga tvåvägs SBS-metalllås över dagpackningen bekväm att använda på vilken sida du föredrar.

Säkerhet och bekvämlighet: En visselpinnar på bröstbandet och Reflective Straps runt påsen håller dig säker hela tiden medan du är ute i mörkret. Ergonomisk design och justerbara axel- / bröstband hjälper dig att låsa din resårssäck säkert på plats.

Mångsidig och tillgänglig: Vår vikbara ryggsäck är perfekt för dagsutflykter, semester, resor, dagsturer, skolor, camping och shopping och en bra present till alla. En extra karabinerklämma hjälper till att klippa ryggsäcken till saker och frigöra din hand.

Hål för handsfree

Material: Nylon

30lt | 50 x 30 x 35cm 

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.