Samsung Galaxy Gear S3 Frontier, Mörkgrå

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Välj färg:

Tipsa en vän
4699 kr
fr 209 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  3-7 arbetsdagar

Säljs av iPhonebutiken 3,7 / 5 med 81 betyg.

Totalbetyg 3,7 / 5
Leveranstid 3,4 / 5
Emballeringskvalitet 3,9 / 5
Mer från iPhonebutiken iPhonebutiken är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos iPhonebutiken, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Samsung Gear S3 har en estetik värdig en premiumklocka och kommer med avancerade funktioner inbyggda direkt i klockan. Gear S3 gör dig fri från din telefon på det mest naturliga sätt. Du behöver bara snurra på infattningen för att svara på samtal, läsa meddelanden eller gå till den app du behöver. Inbyggd GPS och Bluetooth Low Energy Gear S3 klarar sig bra på egen hand tack vare inbyggd GPS, vilket betyder att du inte behöver plocka upp telefonen för att få kartbeskrivningar - praktiskt när du exempelvis cyklar eller kör bil. Med den inbyggda högtalaren kan du svara på samtal direkt via klockan när du har händerna upptagna med annat och tack vare ett internminne på 4 GB kan lagra musik direkt i klockan. Tillsammans med Bluetooth Low Energy och en batteritid på 4-5 dagar, beroende på användning, är Gear S3 inte lika beroende av tillhörande telefon vid användning som sin föregångare. IP68-certifierad Utöver sin vässade design, som Samsung tagit fram i samarbete med den Schweiz-baserade klockdesignern Yvan Arpa, är Gear S3 IP68-certifierad, vilket gör den damm- och vattentålig och således en optimal klocka för alla typer av väder. För första gången i Gear-serien så har Gear S3 utrustats med den speciellt utvecklade Corning Gorilla Glass SR+ vilket gör den tåligare och minimerar risken för repor. Always On Display (AOD) Skärmen skiljer sig från andra smarta klockor genom att den dels har en Always On Display (AOD) och dessutom kan återge 16 miljoner färger tack vare Super AMOLED-teknik. AOD gör att tiden alltid visas i färg istället för att bli helt mörk i viloläge, vilket ytterligare ökar känslan av en analog lyxklocka. Gear S3 har byggts vidare med det unika cirkulära gränssnittet som styrs enkelt genom touchskärm och den förbättrade roterande boett-ringen. Nu kan du enkelt svara, lägga på eller stänga av ett alarm utan att trycka på skärmen. IP68-certifierad (vatten och dammtålig)Inbyggd GPS4G LTE-anslutning (Gäller endast Frontier-modellen)Samsung Pay och App Store direkt i klockanInternminne på 4 GBCorning Gorilla Glass SR+Always On DisplayInbyggd högtalartelefon Passar: iPhone och Android-telefoner Färg: Mörkgrå, silver Batteritid: upp till 4-5 dagar Vikt: 62 gram Operativsystem: Tizen
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Bevaka

Bevaka storlek

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 1627 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 845 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 445 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 209 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »