Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Axkid ONE
Axkid ONE
Axkid ONE
Axkid ONE
Axkid ONE

1 / 5

Axkid ONE

7499 kr
Säkraste bilbarnstolen vi någonsin byggt – Enda bakåtvända bilbarnstolen med ISOFIX på marknaden som är godkänd enligt i-Size reglementet och plustestad upp till 125 cm. En bilbarnstol för hela barndomen – Köp inte flera stolar. Med den extra babyinl
Läs mer

Säkraste bilbarnstolen vi någonsin byggt – Enda bakåtvända bilbarnstolen med ISOFIX på marknaden som är godkänd enligt i-Size reglementet och plustestad upp till 125 cm.

En bilbarnstol för hela barndomen – Köp inte flera stolar. Med den extra babyinlägget för nyfödda (tillägg) går det att använda Axkid ONE från första dagen hela vägen upp till 7 års ålder.

Bäst benutrymme på marknaden – Axkid ONE är en rymlig och anpassningsbar stol som gör det enkelt att justera benutrymmet med bara en hand.

Enklare handhavande – tack vare att stolen går på skenor kan du enkelt skjuta tillbaka stolen och installera ditt barn i stolen.

Nytänkande design – väger 30% mindre än motsvarande bilbarnstolar på marknaden och innehåller mindre plast.

Garanterat snabb och säker installation – klicka bara i ISOFIX fästena, fäll ut stödbenet och släpp antirotationsbågen så är du klar. Lyckas du inte på 30 sekunder hjälper vi dig gratis.

 

Axkid ONE – En ny generation bilbarnstolar med ISOFIX

Axkid ONE sätter en ny standard för bakåtvända bilbarnstolar med ISOfix. Stolen är den enda som är godkänd enligt det senaste i-Size reglementet upp till 125 cm/23 kg eller ca: 7 års ålder. Det är också den enda stolen på marknaden med dessa maxgränser att klara plustestet och dess höga krav på krocksäkerhet. Dessa förutsättningar möjliggör att ditt barn kan åka bakåtvänt och säkert upp till 2 år längre än existerande ISOFIX stolar på marknaden. Bakåtvänt är det överlägset säkraste sättet för barn att åka hela vägen upp till 6-7 års åldern, ju längre bakåtvänt desto bättre.

 

Innovativ Svensk design - byggd i lättviktsmaterial

Axkid ONE har en ny unik design byggd i härdat aluminium och stål som skapar ett skyddande ramverk åt ditt barn. Själva stolen är byggd i chockabsorberande material för att sprida krafterna optimalt vid en olycka och har också ventilationshål för att inte bli för varm för ditt barn. Precis som på våra andra stolar är Axkid ONE utrustad med extra sidokrockskydd kallad ASIP, vilket ytterligare skyddar ditt barn vid en krock från sidan. Hela stolen väger strax under 10 kilo och tillåter att äldre och tyngre barn åker bakåtvänt hela vägen upp tills att de väger 23 kg eller 125 cm.

 

Bäst benutrymme i klassen - för både barn och föräldrar

Axkid ONE är monterad på skenor vilket tillåter att stolen kan skjutas fram och tillbaka med bara en hand upp till 28 cm, även efter installation (11 cm i åkläge). Detta system skapar inte bara ett överlägset benutrymme utan förenklar även installation av barn i stolen avsevärt, då vinkeln blir bättre än hos många andra bakåtvända stolar. Stolen är rymlig och även de äldsta barnen sitter bekvämt hela vägen upp till ca: 7 års ålder. Det är också enkelt att ge mer plats till passagerare i framsätet utan att montera ut stolen ur bilen, praktiskt om man skall skjutsa någon vuxen.

 

One Plus – En stol från 0-7 år

Med den extra babydynan (tillägg) och möjligheten att vinkla stolen 42 grader så kan Axkid ONE fungera som ett säkert babyskydd de första månaderna. En klok investering som låter dig använda stolen hela vägen upp till 7 års ålder.

 

Garanterat snabb och säker installation på 30 sekunder

Undersökningar visar att många bilbarnstolar, både framåtvända och bakåtvända sitter helt eller delvis felinstallerade i bilen vilket försämrar deras förmåga att skydda vid en krock. Axkid ONE installeras enkelt i sex självförklarande steg och har en självåtdragnde antirotationsbåge med audiella hjälpmedel som ”berättar” när stolen sitter korrekt mot sätet. Vi kan garantera att du kan installera stolen på 30 sekunder eller snabbare. Om inte erbjuder vi gratis hjälp online.

 

Komfort hela vägen upp till 7 år

Axkid ONE är utrustad med ett Sleepwell System som gör det enkelt att ställa in vinkeln på stolen även efter installation i bilen. Stolen går att vilka hela 42 grader för att användas som ett babyskydd för de allra minsta (med babyinlägget), men även större barn gillar en bekväm lutning under bilresan.

 

FAKTA ONE:

  • Reglemente: R-129 (i-Size)
  • Tillåten ålder: 0-7 år (cirka)
  • Tillåten vikt: Upp till 23 kilo
  • Tillåten längd: 40-125 cm* / 61-125 cm

*Gäller med insatsdynan One+ annars 61-125 cm

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .