Resevagnar och paraplysulkys

När du ska iväg och resa med ett barn kan det vara skönt att ha en vagn med sig för att avlasta. En resesulky kan då vara att föredra på grund av sin låga vikt och smidiga fällbara konstruktion. Hos oss hittar du många olika vagnar med olika funktioner i olika prisklasser. Läs mer..

Paraplyvagn för alla resor

Paraplyvagnar kan snabbt och enkelt fällas ihop för att kunna bäras, tas med på flyget eller läggas i en liten bagagelucka. Ofta väger de bara några kilo men kan vara ovärderliga för varje förälder att ha med sig då de passar för barn från 6 månader upp till ca 4 år. De har även plats för förvaring vilket är riktigt bra om ni är ute och handlar eller bara för att få med sig allt nödvändigt på resan.

Billiga resebarnvagnar

Vårt stora sortiment av resebarnvagnar gör att det finns en vagn för alla plånböcker, oavsett om du vill köpa en budgetvariant för en liten peng eller en lyxigare ultrakompakt barnvagn.

En del resevagnar kan man till och med fästa ett babyskydd på så att vagnen förvandlas till en 2-i-1 resesystem. Med ett justerbart ryggstöd, selesystem och solsufflett kommer resebarnvagnen att vara ett perfekt resesällskap för dig och ditt barn.

Paraplysulky inte bara till resan

Även om ditt barn älskar att utforska världen till fots så brukar det inte dröja länge innan de små benen blir trötta. Därför är det alltid en god idé att ta med sig en sulky när man är ute och går, t ex på shoppingturen eller på väg till och från förskolan. När den inte används kan man enkelt fälla ihop den och det finns även de som är utrustade med bärhandtag eller axelrem för att enkelt kunna bäras med.

Köp din resevagn online

Hos oss hittar du varumärken så som Graco, Baby Jogger, Mountain Buggy, Carena och GB Pockit+. Är du osäker på vilken du ska beställa så kontakta vår kundservice som gärna står till hjälp. Beställ resevagnen hos oss på CDON.COM för snabb och trygg leverans!