Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Ihopfällbar badbalja
Ihopfällbar badbalja
Ihopfällbar badbalja
Ihopfällbar badbalja

1 / 4

Ihopfällbar badbalja

(7 recensioner)
395 kr
Ihopfällbad badbalja 70cm i diameter  61cm hög Baddjup 60cm. Storlek i ihopfälld 61x15cm

Ihopfällbad badbalja

70cm i diameter 

61cm hög

Baddjup 60cm.


Storlek i ihopfälld 61x15cm

A

Andreas

För en månad sedan

För det priset en bra produkt. Jag har den fylld hela tiden (för kallbad) och den påfrestningar har gjort att sömmen vid avloppet börjat lossna efter någon månad. Gick att laga och förstärka utvändigt med silvertejp. Saknar ett lock, har tillverkat ett eget med presenning och gummiband.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Anonym

För 9 månader sedan

Än så länge nöjd. Den luktade väldigt starkt av gummi i början men avtog efter att fått stått framme ett tag. Efter några missar med tömningsmokaniken som resulterade i ett bött badrumsgolv listade jag ut hur allt funkar och har haft stor glädje av att kunna ta bad. Praktiskt att den får plats i duschen och att den går att plocka ihop när den inte används.

M

Mona

För ett år sedan

Vid första badet så va den bra. Luktar dock mycket PVC plast. Efter 3dje badet så började den läcka från uttappningskranen. Det började också lukta därifrån eftersom utvattnet går igenom två plastlager som du inte kan rengöra. Jag försökte reklamera mrn CDON bara skruttadr reklamationen. Köp en riktig badbalja av PP plast istället. Detta va en engångsvara tydligen.

A

Andie

För ett år sedan

Bra storlek och höjd. Kanten når upp till axlarna när jag sitter på baken (170 cm) och det finns plats att sitta skräddare eller på knä. Golvet känns inte igenom utan det är rätt bekvämt att sitta där och kanterna fylls nästan lite som med luft så behöver inte sitta mot väggen utan det är lite mjukt istället. Jag hade nog önskat att det fanns något, typ ett band eller kardborre eller något sånt, som höll ihop baljan när den är ihopvikt, för den tenderar att liksom veckla ut sig. Det är ganska lätt att tömma på vatten och inget som behöver konstant uppsikt utan det sköter sig själv. Den är lätt att monter upp och ner, kul att bada.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

O

Ola

För ett år sedan

Kanonbra för det låga priset! Kör kall/isbad i denna. Lätt att tömma och stabil konstruktion när den är fylld!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.