Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
KINDERKRAFT XMoov KKWXMOVDEN3000 3-i-1-vagn, 5 poäng, 0 månader+, blåsvart
KINDERKRAFT XMoov KKWXMOVDEN3000 3-i-1-vagn, 5 poäng, 0 månader+, blåsvart
KINDERKRAFT XMoov KKWXMOVDEN3000 3-i-1-vagn, 5 poäng, 0 månader+, blåsvart

1 / 3

KINDERKRAFT XMoov KKWXMOVDEN3000 3-i-1-vagn, 5 poäng, 0 månader+, blåsvart

5 760 kr
Multifunktionell barnvagn för barn från 1 dag till 22 kg: bärsäng, sportvagn och bilbarnstol i en och samma produkt. Den kommer att vara användbar på resor och i stadsmiljöer (t.ex. vid shopping). Produkten uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna
Läs mer

Multifunktionell barnvagn för barn från 1 dag till 22 kg: bärsäng, sportvagn och bilbarnstol i en och samma produkt. Den kommer att vara användbar på resor och i stadsmiljöer (t.ex. vid shopping). Produkten uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna. Den har en utmärkt dämpning på fyra hjul, 8 föräldrahandtagspositioner och två sätesinställningar (framåt- eller bakåtvänt), vilket garanterar utmärkt komfort under dina resor.


2 i 1 säte: bärsäng och sportvagn

Det krävs bara tre rörelser för att förvandla bärstolen till en barnvagn - så du kan enkelt och snabbt ändra barnvagnens funktion medan du går, eller senare när tiden går. På så sätt kan XMOOV följa med ditt barn i flera år och du behöver inte oroa dig för förvaringsutrymme för en extra stol.


4 uppblåsbara hjul med dämpning

De stora, uppblåsbara hjulen (20 och 30 cm) med dämpning är hållbara, slitstarka och garanterar ett utmärkt grepp i marken, vilket ger hög körkomfort även i den svåraste terrängen.


Justerbart styre

Föräldrahandtaget kan justeras i upp till åtta positioner, vilket gör det bekvämt för personer i olika höjder. Handtaget har ett mjukt ekoläderöverdrag.


Två färdriktningar

Barnvagnen har två inställningsalternativ: framåt eller bakåtvänd. Tack vare detta kan din lilla barnunge hålla visuell kontakt med föräldern eller njuta av utsikten under en tur.


3 sittplatser

Sätet kan justeras i 3 lättanvända steg med ett handtag. Med en enda rörelse kan du ställa om sätet till liggande, halvliggande eller sittande läge. Enkelt!


Resesystem

Setet innehåller adaptrar för installation av MINK eller andra kompatibla bilbarnstolar på ramen. Det är en särskilt användbar funktion när du reser och när det är viktigt att spara tid och utrymme, till exempel när du handlar eller är på en brådskande resa utanför stan.


Lätt att fälla

2in1-stolen kan enkelt demonteras och ramen kan enkelt vikas ihop och transporteras. Den kommer inte att falla isär under transporten, eftersom den är utrustad med en skyddsmekanism!


Ventilation i markisen

Det speciella nätet i huven garanterar extra ventilation och visuell kontakt med barnet. Och när det är kallt kan du täcka den med material.


Utökat skydd

Markisen är djup och kan fällas ut i en enda rörelse, vilket ger maximalt skydd mot ogynnsamma väderförhållanden. Den har också en utdragbar markis som skyddar mot solen.


Väska med tillbehör medföljer

Setet innehåller en rymlig, modern MOMMY BAG som rymmer allt du behöver för en promenad, med universella fästen för att hänga på förälderns handtag och en turistmatta att stoppa in. Den moderna designen och shopperväskans form gör att väskan ser bra ut även när den bärs över axeln.


5-punkts säkerhetsbälten

De justerbara 5-punktsbältena ger barnens säkerhet och tack vare de mjuka skydd och benskydden är de bekväma. Skydden kan enkelt tas bort för att tvättas och bältena kan justeras till olika höjd när barnet växer.


Praktiska tillbehör

Setet innehåller allt för att hålla ditt barn bekvämt under promenader i olika väderförhållanden: insektsnät, regnskydd och en fotmudd. Och tack vare mugghållaren kan du alltid ha kaffe eller te till hands!


Avtagbar säkerhetsbåge

Stången kan vridas 360 grader så att ditt barn kan placeras fritt i vagnen. För maximal bekvämlighet kan den tas bort på en eller båda sidorna, beroende på behovet. Och överdraget i ekoläder kan tas bort för rengöring - så du behöver inte oroa dig för fläckar längre!


Rymlig, avtagbar korg

Korgen har en kapacitet på upp till 4 kg, så den rymmer allt! Och den ger bekväm tillgång till innehållet från alla sidor. Den kan tas loss för rengöring och lätt sättas på igen (till exempel när du vill skaka bort sanden efter att du kommit tillbaka från stranden).


Fönster i markis

Fönstret i markisen gör det möjligt att ha visuell kontakt med ditt barn, vilket ger det en känsla av trygghet och gör det lättare att ta hand om det under varje promenad.


Framåtriktad låsning

De uppblåsbara framhjulen är mycket lättmanövrerade och roterar 360 grader. Om underlaget är ojämnt kan de låsas framåt för ökad komfort. Tack vare dämpningen på varje hjul är körningen smidig och bekväm.


STOP&RIDE-broms

Denna bromsmodell är anpassad till alla typer av skor! För att aktivera eller frigöra den trycker du spaken uppåt. Därför finns det ingen risk att skon skadas eller smutsas ner. Bromsen är placerad i mitten av bakaxeln, så det finns ingen risk att du slår i den när du kör vagnen.


Stål

Stålramen är hållbar och motståndskraftig mot skador.


Mager melerad polyester

Överdraget är tillverkat av slitstark, allergivänlig och snabbtorkande polyester som är lätt att ta hand om och rengöra.


Gummi

Uppblåsbara gummihjul är perfekta för tuffare terräng: de dämpar stötar, har effektivare slitbanor och garanterar bättre grepp.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner