Presenttips till alla åldrar

Att köpa en present till ett barn kan vara lite knepigt ibland. Vi ger dig tips på presenter för både små och stora barn, men även för babyshower och dop. Läs mer…

POULÄRA LEKSAKER
Läs mer
BABYSHOWER
Läs mer
DOP & NAMNGIVELSE
Läs mer
0-1 ÅR
Läs mer
1-2 ÅR
Läs mer
3-5 ÅR
Läs mer
6-8 ÅR
Läs mer
9+ ÅR
Läs mer

Present till nyfödd

För nyfödda bebisar passar aktivitetsleksaker väldigt bra som presenter. Till exempel kan ett babygym med mjuk lekmatta vara en mycket bra present, men en babysitter blir också en uppskattad present, både för bebis och föräldrar. Vill du köpa något bebisen kan ha på sig så kan en body bli glatt mottagen. Du hittar dessutom små skallror och snuttefiltar hos oss som kan följa bebisen under det första året.

Presenttips till mindre och större barn

Som en present för de mindre barnen passar dragleksaker och klossar utmärkt. När barnet är några år gammalt kan en fin tågbana i trä från Brio eller en LEGO byggsats vara en uppskattad present.

Babyshower och dop

Både möbler och inredning fungerar perfekt som babyshower-present. Ett babynest eller en myspöl blir en uppskattad present till de blivande föräldrarna. En nappflaska från populära märken så som MAM, Kidsme eller Twistshake kommer också att komma till bra användning. Den gulliga och mjuka nallebjörnen har alltid sin plats på en babyshower. Hos oss kan du välja mellan många olika nallar i olika storlekar och färger.

På ett dop eller vid en namngivning fungerar presenter som kan passa barnet när det både är litet och lite äldre. Ofta ger man bort små inredningsdetaljer som barnet kan ha med sig en tid framöver. En snöglob eller en liten ask till den första hårlocken är presenter som alltid går hem. Vi har även barnbestick med Pettson och Findus, prinsar och prinsessor. Hos oss hittar du även klassiska sparbössor i silver och fotoramar. En cool tramp- eller gåbil kommer barnet att älska så snart den blivit gammal nog att kunna gå.

Köp barnpresenter online

På CDON.COM kan du hitta presenter till barn i alla åldrar, oavsett om det är till födelsedag, babyshower eller dop. Är du osäker på vad du ska beställa så kontakta vår kundservice som gärna står till hjälp. Beställ din barnpresent hos oss på CDON.COM för en snabb och trygg leverans!