Black Friday 2020 på CDON

Vad är Black Friday?

Black Friday härstammar från USA och är en av världens största shoppingdagar. Black Friday infaller alltid dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving och har på kort tid blivit startskottet på julhandeln i nästan hela världen. Sedan 2013 har vi på CDON valt att omfamna denna dag genom att ge alla våra kunder grymma erbjudanden på tusentals produkter. I år kommer shoppingfesten pågå 9 dagar och fyllas av 1000-tals härliga deals inom spel, hemelektronik, film, parfym, hushållsapparater, leksaker, hörlurar och mycket mer, till fantastiska priser… 

Vill du veta mer om Black Friday? Kolla in vår FAQ.

Black Friday - Nyhetsbrev

För att inte missa några erbjudanden under black friday kan du prenumerera på våra Black Friday-nyhetsbrev. Få våra bästa deals direkt till din inkorg under hela kampanjen.

Klicka i ”Black Friday”-nyhetsbrevet längst ner på sidan ”Nyhetsbrev

Köpfesten startar online den 22:e november 

Den 22:e november är det äntligen dags för Black Friday på CDON. Förra året blev en enorm succé och i år kommer vi att göra vår största Black Friday någonsin! Vare sig du letar efter spel, elektronik, böcker eller leksaker hittar du massor av REA-produkter på CDON under Black Friday.

Köp alla dina julklappar på ett ställe

Julen närmar sig med stormsteg, och Black Friday är ett utmärkt tillfälle att shoppa julklappar utan att behöva tömma plånboken. Passa på att hitta julklappar till både familjen, vännerna och släkten när priserna är som lägst.