Black Friday 2019 på CDON.COM

Vad är Black Friday?

Black Friday härstammar från USA och är en av världens största shoppingdagar. Black Friday infaller alltid dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving och har på kort tid blivit startskottet på julhandeln i nästan hela världen. Sedan 2013 har vi på CDON.COM valt att omfamna denna dag genom att ge alla våra kunder grymma erbjudanden på tusentals produkter. Vill du veta mer om Black Friday? Kolla in vår FAQ.

Köpfesten startar online den 29:e november 

Den 29:e november är det äntligen dags för Black Friday på CDON.COM. Förra året blev en enorm succé och i år kommer vi att göra vår största Black Friday någonsin! Vare sig du letar efter spel, elektronik, böcker eller leksaker hittar du massor av REA-produkter på CDON.COM under Black Friday. 

Massor av bra deals! 

Nytt för i år är att vi släpper våra 100-tals deals redan kl. 00.00, dessutom lanserar vi för första gången något som vi kallar superdeals. En superdeal är en produkt, med ett väldigt bra pris, som bara gäller i en timme – superdealsen är så pass begränsade och prisvärda att det är värt att gå upp mitt i natten för dem. Under Black Friday kommer vi att släppa en superdeal i timmen från kl. 00.00. Håll utkik!

Köp alla dina julklappar på ett ställe

Julen närmar sig med stormsteg, och Black Friday är ett utmärkt tillfälle att shoppa julklappar utan att behöva tömma plånboken. Passa på att hitta julklappar till både familjen, vännerna och släkten när priserna är som lägst.