Tillbaka till toppen

Black Friday 2021 på CDON

I år är inte Black Friday eller ens Black Week nog - förbered dig på BLACK DAYS - en tio dagars shoppingfest! Hos oss hittar du allt, och lite till, oavsett ålder och intresse. Välj bland omtyckta varumärken och produkter i kategorier som passar hela familjen.

Vad är Black Friday?

Black Friday härstammar från USA och är en av världens största shoppingdagar. Dagen infaller alltid dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving och har på kort tid blivit ett startskott för julhandeln i nästan hela världen. I Sverige och övriga Norden var CDON tidiga med att introducera Black Friday, och i snart tio år har vi valt att omfamna denna dag genom att ge alla våra kunder grymma erbjudanden på mängder av produkter. I år kommer shoppingfesten återigen innebära tusentals härliga deals inom spel, hemelektronik, film, parfym, hushållsapparater, leksaker, hörlurar och mycket mer - till fantastiska priser, såklart!

När är Black Friday och Black Week?

För vänner av ordning är Black Friday 2021 den 26:e november, men i år tjuvstartar vi våra Black Days redan den 21:e. Då har du chansen att fynda bland tusentals otroliga deals, precis som vanligt! Vår ambition är att maxa antalet erbjudanden - särskilt under högsäsongen - därför händer det att kampanjkoncept som "Black Week" eller "Black Days" tar över när vi känner att en dag blir för tajt.

Köp dina julklappar under Black Friday och slipp trängseln

Trött på julklappshetsen och trängseln under Black Friday? Ingen fara! Hos oss handlar du i din egen takt – bekvämt i soffan - på din dator, padda eller mobil. Vi håller öppet 24 timmar om dygnet. På så sätt har du gott om tid att hitta allt du behöver – enkelt och tryggt. Dessutom erbjuder vi deals inom allt från mobiltelefoner och mascaror till köksutrustning och kriminalromaner. Därför behöver du inte jaga runt i butiker för att hitta julklapparna till hela familjen. Du hittar allt, och lite till, hos oss!

Black Friday - nyhetsbrev

För att försäkra dig om att du inte går miste om några deals kan du prenumerera på våra Black Friday-nyhetsbrev. Få våra bästa deals direkt till din inkorg under hela kampanjen - anmäl dig längre ner på sidan!

Varför Black Friday hos CDON?

Här hittar du tusentals deals från kända varumärken och återförsäljare - allt på en och samma plattform. CDON var en av de första e-handlarna att dra igång fenomenet Black Friday i de nordiska länderna och vi har vanan inne vad gäller riktigt bra deals. Hos oss är det mycket enkelt - vi samlar deals och du tar del av dem på sajten. Ofta kan vi släppa nya deals med jämna mellanrum, så det är en bra idé att hålla koll på vad som händer under kampanjperioden.

CDON och Cyber Monday

Du har säkert hört talas om Cyber Monday; e-handlarnas egen tolkning av den svarta fredagen, från tiden då de stora kampanjerna främst ägde rum i fysiska butiker. Tiderna har ändrats; numera har Black Friday en stark närvaro på nätet - och som du säkert vet står CDON uteslutande för feta deals online. Cyber Monday har därför kommit att bakas in i vår Black Friday-kampanj.