Black Friday 2018 på CDON.COM

Den 23 november är det äntligen dags för Black Friday på CDON.COM. Vi firar årets största shoppingdag genom att släppa 100-tals deals kl. 00.00 och en superdeal varje timme. Dessutom går vi all in och sänder live hela dygnet – häng med på #CDONLIVE.

Vad är Black Friday eller svart fredag?

Black Friday är en stor shoppingdag som har sina rötter i USA och firas dagen efter Thanksgiving. Det har blivit det stora startskottet för julhandeln och blir bara större och större för varje år. CDON.COM har firat Black Friday sedan 2013 och i år ska vi göra vår största köpfest någonsin!


När är Black Friday 2018?

Black Friday 2018 startar kl. 00.00 natten mellan den 22:e och 23:e november och fortsätter i 24 timmar framåt.

Vad kommer det finnas för erbjudanden?

Kl. 00.00 släpper vi 100-tals erbjudanden och vår första superdeal av 24 st. Under Black Friday kommer du att hitta erbjudanden på allt från elektronik, till sportprylar, inredning, leksaker, skönhet och mycket mer.

Hur gör jag för att inte missa några erbjudanden?

För att vara säker på att du inte missar något erbjudanden bör du:

  • Prenumerera på våra nyhetsbrev! Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du chansen att vara bland de första som tar del av våra otroliga erbjudanden och får alltid de senaste och bästa kampanjerna direkt till din mailkorg.
  • Följ oss på Facebook. När du följer CDON.COM på Facebook får du alltid den senaste informationen, ta del av de bästa kampanjerna, tips om unika produkter och mycket mer. Självklart gäller även detta på Black Friday! Du kan även följa oss på Instagram för en liten titt bakom kulisserna på Nordens största varuhus.
  • Bokmarkera den här sidan. Det bästa sättet att se till att du inte missar något under Black Friday är att vara här! Bokmarkera den här sidan och följ med på årets största shoppingfest på CDON.COM.

Vad är #CDONLIVE?

#CDONLIVE är en livesändning direkt från CDON.COM:s huvudkontor i Malmö. Under #CDONLIVE kommer du att kunna se alla erbjudanden så fort de släpps, du får följa med oss behind the scenes på kontoret och du kommer att kunna höra av dig direkt till oss. Vi kommer att göra roliga produkttester, bjuda in gäster, ha underhållning, tävlingar och mycket mer. Det blir ett dygn i shoppingfestens tecken. Black Friday på CDON.COM är stort. Häng med oss på #CDONLIVE.

Varför ska jag handla på CDON.COM?

Här är några av de många fördelarna med att handla på CDON.COM, oavsett om det är Singles Day, Black Friday, Julafton eller sommarrea.  

  • Välj och vraka bland miljontals produkter och hittar allt du behöver på ett och samma ställe
  • Handla tryggt, enkelt och bekvämt från CDON Marketplace med tusentals olika leverantörer och säljare
  • Handla i lugn och ro hemifrån, enkelt och bekvämt
  • Slipp långa köer och trånga butiker
  • Få paket levererade direkt hem till brevlådan eller till ditt närmaste postombud

Köpfesten startar online kl. 00.00

Den 23:e november är det äntligen dags för Black Friday på CDON.COM. Förra året blev en enorm succé och i år kommer vi att göra vår största Black Friday någonsin! Vare sig du letar efter spel, elektronik, böcker eller leksaker hittar du massor av REA-produkter på CDON.COM under Black Friday. Dessutom sänder vi live under hela dygnet, häng med oss på #CDONLIVE.

Nya erbjudanden varje timme under 24 h

Nytt för i år är att vi släpper våra 100-tals deals redan kl. 00.00, dessutom lanserar vi för första gången något som vi kallar superdeals. En superdeal är en produkt, med ett väldigt bra pris, som bara gäller i en timme – superdealsen är så pass begränsade och prisvärda att det är värt att gå upp mitt i natten för dem. Under Black Friday kommer vi att släppa en superdeal i timmen från kl. 00.00. Håll utkik!

Köp alla dina julklappar på ett ställe

Julen närmar sig med stormsteg, och Black Friday är ett utmärkt tillfälle att shoppa julklappar utan att behöva tömma plånboken. Passa på att hitta julklappar till både familjen, vännerna och släkten när priserna är som lägst.