Black Friday 2018 på CDON.COM

Black Friday 2018

Black Friday 2018 på CDON.COM

Den 23:e november 2018 firar vi Black Friday för fjärde året i rad på CDON.COM – och nu är det inte många dagar kvar till årets shoppingfest! I USA har Black Friday länge varit dagen som markerat starten på julhandeln, och de senaste åren har traditionen vuxit sig stark även i Sverige. Här är Black Friday en populär shoppingdag, då webbutiker tävlar om att ha bäst erbjudanden under denna stora fyndfest.

Black Friday startar online kl. 00.00 den 23:e november

Förra året blev en enorm succé och i år kommer vi att göra vår största Black Friday någonsin, med ännu fler erbjudanden och ännu schysstare priser. Vare sig du letar efter spel, elektronik, böcker eller leksaker hittar du massor av REA-produkter på CDON under Black Friday. Dessutom gör vi något vi aldrig har gjort förut, vi sänder live under hela dygnet. Black Friday på CDON.COM är stort, häng med oss på #CDONLIVE

Nya erbjudanden varje timme under 24 h på Black Friday

Varje timme under Black Friday kommer nya erbjudanden att publiceras, så för dig som vill vara säker på att inte missa några fynd gäller det att hålla koll hela dygnet. Shoppingfesten på CDON.COM börjar kl. 00.00 natten mellan den 22:e och 23:e november och fortsätter i 24 timmar framåt. Först till kvarn gäller.
Fynda på Nordens största varuhus inom alla produktkategorier.

Köp julklappar på Black Friday

Julen närmar sig med stormsteg, och Black Friday är ett utmärkt tillfälle att shoppa julklappar utan att behöva tömma plånboken. Passa på att hitta julklappar till hela familjen, vännerna och släkten under Black Friday på CDON.COM när priserna är som bäst.
På Nordens största varuhus, CDON.COM hittar du någonting för alla.
Häng med på Sveriges roligaste Black Friday 2018!

Psst! Missa inte Singles Day

Innan du går in och börjar handla julklappar till hela familjen kanske du borde slå till på några julklapapr till dig själv. Missa inte Singles Day 2018 på CDON.COM

Vanliga frågor om Black Friday

Vanliga frågor om Black Friday

Vad är Black Friday eller svart fredag?

Black Friday är en stor shoppingdag som har sina rötter i USA och firas dagen efter Thanksgiving. Black Friday har blivit det stora startskottet för julhandeln och blir bara större och större för varje år. CDON.COM har firat Black Friday sedan 2013 och i år ska vi göra vår största Black Friday någonsin!

När är Black Friday 2018?

Black Friday 2018 startar kl. 00.00 natten mellan den 22:e och 23:e november och fortsätter i 24 timmar framåt.

Vad kommer det finnas för erbjudanden på Black Friday?

Varje timme, under hela dygnet kommer vi att släppa nya erbjudanden. Du kommer hitta otroliga priser hos oss på Nordens största varuhus, vi kommer att ha erbjudanden på allt från spel, filmer och hemelektronik till skönhet och sportartiklar.

Hur ska jag göra för att inte missa några erbjudanden på Black Friday?

För att vara säker på att inte missa något erbjudande bör du följa Black Friday under hela dygnet. Håll koll på CDON.COM så missar du garanterat ingen ny deal. Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller följa oss på Facebook för att få de bästa erbjudandena direkt.

Vad är #CDONLIVE?

#CDONLIVE är en livesändning direkt från CDON.COM:s huvudkontor i Malmö. Under #CDONLIVE kommer du att kunna se alla Black Friday erbjudanden så fort de släpps, du får följa med oss behind the scenes på kontoret och du kommer att kunna höra av dig direkt till oss. Vi kommer att göra roliga produkttester, bjuda in gäster, ha underhållning, tävlingar och mycket mer. Det blir ett dygn i shoppingfestens tecken. Black Friday på CDON.COM är stort. Häng med oss på #CDONLIVE.

Varför ska jag handla på nätet under Black Friday istället för i butik?

Du slipper köer och trängsel! Handla hemifrån istället när det passar dig och få sedan paketeten levererade direkt hem i brevlådan eller till ditt närmsta postombud. På CDON.COM hittar du allt på ett och samma ställe, till riktigt schyssta priser.