Black Friday - Tävling

Så här gör du för att delta

Svara på frågorna nedan samt motivera varför du ska vinna. Genom att skicka in ditt svar godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor. För att vinna måste du vara bosatt i Sverige och tillgänglig att delta i vår livesändning under dygnet den 24/11 via Skype efter tävlingen sluttid. Tävlingens sluttid beskrivs i respektive tävlingsformulär och därefter koras vinnaren. Beskrivning av tävlingens vinst framgår också av tävlingsformuläret. Det är en enhet av respektive produkt som kommer att tävlas ut. CDON AB ringer upp vinnaren innan deltagandet i livesändning. En jury kommer att utse vinnaren utifrån kreativitet och motivering. Juryn består av representanter från CDON AB och deras beslut kan inte överklagas. Fullständiga villkor hittar du här.

Är det tomt här just nu?

Återkom under dagen, eller följ #CDONLIVE för uppdateringar om när tävlingarna pågår.

Villkor

Vinnaren kontaktas av CDON AB inom 2 veckor för att ta del av sitt pris. Detta innebär att vinnaren måste lämna sina kontaktuppgifter till CDON AB.

Anställda hos CDON AB samt deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Det är endast personer bosatta i Sverige som kan vara med och delta i tävlingen.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinst kan ej överlåtas eller bytas mot kontanter.

CDON AB förbehåller sig rätten att vid behov ändra tävlingsvillkoren eller avbryta tävlingen.

Personuppgifter som hanteras i samband med tävlingen kommer att behandlas av CDON AB, Södergatan 22, 211 34 Malmö, som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. Uppgifterna kommer att hanteras för att administrera och utse vinnare i den aktuella tävlingen och uppgifterna kommer bara vara registrerade under den tid som behövs för att uppfylla dessa syften. Tävlingens vinnare kommer att få sitt namn publicerat i sändning och på hemsidan. Alla bidrag kan komma att användas av CDON AB och genom att delta skriver du över samtliga rättigheter till ditt bidrag till CDON AB för användning i kommersiella syften. Namn och adressuppgifter kommer att användas till framtida marknadsföring.