Tillbaka till toppen
66 day challenge

1 / 1

66 day challenge

Ulrika Davidsson

(6 recensioner)
231 kr
ÖVER 50 000 SÅLDA EXEMPLAR ! Förändra ditt liv och starta en hälsosam livsstil häng på Ulrikas 66 Day Challenge redan idag! Anta utmaningen under 66 dagar med lättlagade, goda lågkolhydratrecept och ett väl utarbetat kostschema för ett friskare
  • Kost & Diet, Kokböcker
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Ulrika Davidsson
Läs mer

ÖVER 50 000 SÅLDA EXEMPLAR!

Förändra ditt liv och starta en hälsosam livsstil häng på Ulrikas 66 Day Challenge redan idag! Anta utmaningen under 66 dagar med lättlagade, goda lågkolhydratrecept och ett väl utarbetat kostschema för ett friskare liv med ökad energi, lugnare mage, bättre fokus och skillnad på vågen.

Ulrika Davidssons nya hälsokokbok är en inspirerande hälsoutmaning för alla som vill leva ett friskare och smalare liv. En heltäckande kostplanering för 66 dagar med kalorisnåla men matiga och goda recept som hjälper dig att komma igång med ett energifyllt och hälsosamt liv.

Öka din energi och ditt fokus, boosta ditt immunförsvar, få en lugnare mage och att gå ner i vikt med Ulrika Davidssons nya bok 66 Day Challenge. En vana skapas på 66 dagar och att skapa nya vanor kräver disciplin, motivation och planering. I sin nya kokbok inspirerar Ulrika Davidsson till en hälsosammare livsstil och delar med sig av sina bästa recept för ett liv med massor av ny energi. Här får du ett väl utarbetat kostschema på 66 dagar minutiöst anpassat för att hitta en ny, smal, stark och hälsosam livsstil. Utöver den tydliga kostplanen med goda lågkolhydratrecept får du dessutom den rätta peppen för att lyckas motivation och målplanering på vägen som hjälper dig hela vägen i mål! 

Ulrikas kostprogram med lågkolhydratkost och 5:2- och 16:8-fasta är baserade på hennes mångåriga erfarenhet av kostrådgivning. Hon lär dig äta mer hälsosamt med naturligt protein, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater. Recepten är en blandning mellan varm och kall mat, kött, fisk, fågel och vegetariska rätter som är lättlagade, näringsrika och framförallt väldigt goda! Dessutom är recepten kaloriberäknade så att du har full koll på vad kroppen får i sig!  

Börja redan idag och utmana dig till en riktig omstart och ett friskare och starkare liv. Du kommer snabbt att märka att du har mer energi och ork, och se en skillnad på vågen. Du kommer inte att ångra dig!

Ur innehållet:

nästan 100 lättlagade och goda lågkolhydratrecept

kostschema med kaloriberäknade recept för alla måltider

enklare näringslära

tips på vad du ska välja på restaurang, resa eller vid oförutsedda situationer

Ulrika Davidsson är kostrådgivare, receptkreatör och bästsäljande kokboksförfattare. Hon är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler som genom åren har hjälpt tusentals människor till en mer hälsosam livsstil genom sin webbkurs "Ulrikas Kickstart" och sina 32 kokböcker med hälsosamma recept som sammanlagt sålt i över en miljon exemplar. 

Upptäck mer inom Böcker
Genre Kost & Diet Kokböcker
Format Bok
EAN 9789198534719
Publisher The Book Affair
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789198534719
Läromedel 0
Storlek 167
Författare Ulrika Davidsson
k

karolina

För 3 dagar sedan

Bra bok om man vill gå ner i vikt samt äta bra mat. Lätt att förstå och följa, bra och goda recept.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

E

Eva

För en månad sedan

Motsvarade mina förväntningar.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

B

Besviken

För 11 månader sedan

Jag anser mig ha berättat om innehållet i boken. Om ni inte är intresserade av det förstår jag inte varför ni frågar? Vad är det ni inte förstår?

M

Maria

För 11 månader sedan

Bra och goda recept. En metod som fungerar.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

C

Carina

För ett år sedan

Vill du lyckas med att få en hälsosam vikt och livsstil är denna bok perfekt. Så enkelt att följa och fantastiska recept.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.