Tillbaka till toppen
Aksakovs grav

1 / 1

Aksakovs grav

Carina Wolff-Brandt, Gudrun Wessnert

99 kr
Fjorton dagar om året är ingenting sig likt i Meerike. Oförklarliga ljud hörs i dimman.. pianospel, en galopperande häst Tvillingarna Zack och Reg knackar på hos sin gammelfaster i kustbyn Meerike en mörk höstkväll. Huset ligger ensligt vid den vind
  • Blandat, Skönlitteratur barn och ungdom
  • Bok
  • Inbunden
  • Svenska
  • Carina Wolff-Brandt, Gudrun Wessnert
Läs mer
Fjorton dagar om året är ingenting sig likt i Meerike. Oförklarliga ljud hörs i dimman.. pianospel, en galopperande häst

Tvillingarna Zack och Reg knackar på hos sin gammelfaster i kustbyn Meerike en mörk höstkväll.
Huset ligger ensligt vid den vindpinade stranden. Men fastern verkar inte glad över att träffa sina unga släktingar. Och hon ger dem ingen mat.
De få människor som bor i byn är väldigt gamla och beter sig skrämmande. Snart förstår syskonen att någonting är fel. Besöket börjar mer och mer likna en mardröm.
Zack och Reg inser till sin fasa att det inte går att lämna byn
Vems skelett är det som ligger i kyrkans källare, och vem är den mystiska flickan som anklagar Zack för att vara ett odjur?

Gudrun Wessnert debuterade 1995 och har skrivit många kritikerrosade böcker. Carina Wolff-Brandt är prisbelönt barnboksförfattare från Helsingfors. Författarna träffades på Barnens Litteraturdagar på Åland. Aksakovs grav är deras första bok tillsammans.
Genre Blandat Skönlitteratur barn och ungdom
Format Bok
EAN 9789526854809
Publisher Förlaget Vingpennan
Bindning Inbunden
Språk Svenska
ISBN 9789526854809
Läromedel 0
Storlek 170
Författare Carina Wolff-Brandt Gudrun Wessnert
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner