MemoRandom

(Inbunden)

MemoRandom
Tipsa en vän
198 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Frakt: fr. 0 kr

Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 21850 betyg.

Totalbetyg 4,1 / 5
Leveranstid 3,9 / 5
Emballeringskvalitet 4,3 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

Alla ljuger. Lita inte på någon.David Sarac är informatörshanterare vid Stockholmspolisen. Hans jobb är att rekrytera och sköta topphemliga källor. Manipulation, mutor och hot – så länge han levererar resultat ställer ingen några frågor. Men efter en våldsam bilolycka förlorar han minnet. Tappar kontrollen över sitt avancerade nät av svek och lögner. Plötsligt är han lovligt byte för alla som vill åt hans hemligheter. För att skydda sig själv och sina källor måste han återupprätta kontakten med den försvunne infiltratören ”Janus”, som befinner sig högt upp i den kriminella hierarkin. Flera personer, på båda sidor om lagen, verkar vara beredda att gå över lik för att avslöja ”Janus” rätta identitet. Eller kanske för att skydda den?

MemoRandom är den första boken i en serie. Den är såld till över 20 länder och filmbolaget 20th Century Fox producerar en amerikansk TV-serie baserad på samtliga böcker. Del två i serien, UltiMatum, tilldelades 2015 Svenska deckarakademins pris för årets bästa svenska kriminalroman.

"Bäst just nu"
Aftonbladet söndag

"Definitivt en begåvad författare."
Borås Tidning

"Spännande om polisens tjallarverksamhet ... Senast jag läste något så här spännande av en svensk författare handlade det om Thomas Engströms ”Väster om friheten”. Jag kan erkänna att jag redan går och funderar över på vilket sätt en uppföljare kan ta vid efter den här synnerligen lovande starten."
Mariestads Tidning

”När jag smått andlös slår igen ’MemoRandom’ är det med en känsla av att Anders de la Motte denna gång kan vara på väg mot något riktigt stort.”
Skånska Dagbladet

”Att Anders de la Mottes nya spänningsroman ’MemoRandom’ ska bli TV-film förvånar inte … ’MemoRandom’ håller spänningen vid liv från första till sista sidan medan David Sarac på olika sätt försöker få minnesbilderna att pusslas ihop.”
Ölandsbladet

"Det är en kuslig värld Anders de la Motte skildrar. Människorna i den skyr inga medel för att nå de absoluta topposterna i samhället. De styrs av rädsla och paranoia och offrar gärna en vän eller kollega för utsikten att nå några pinnhål högre på karriärstegen. Att det är en värld som ligger snubblande nära vår egen verklighet råder det inga tvivel om.”
Sydsvenskan

”Det här är en otroligt spännande roman. Den är fartfylld, snabb och jag kommer på mig själv med att bara läsa fortare och fortare. Det är en roman som gör att natten kommer bli otroligt kort, för när du tror att klockan är ett så är hon i själva verket fem på morgonen.”
P4 Halland

"En rafflande thriller"
Tranås Posten

”De la Motte har skrivit en ny stark thriller och huvudpersonen framstår lite som en svensk Jason Bourne.”
BTJ

”Anders de la Mottes briljans består i att han genom sin snygga skriv/berättar-teknik lyckas balansera handlingen mitt på den där tunna gränsen. Och det visar sig att själva balansgången är härligt kittlande! Med MemoRandom fastställer Anders de la Motte sin plats bland de absolut främsta författarna i genren.”
Deckarhuset

”Jag tyckte väldigt mycket om boken, och ser verkligen fram emot att läsa kommande böcker i serien. Och jag rekommenderar verkligen boken till alla som tycker om moderna, snabba, verklighetstrogna, lite våldsamma, lättlästa och spännande kriminalromaner. Betyg: 4,5 av 5.”
Bims blogg

”Berättelsen har ett stundtals furiöst tempo, det är cliffhangerläsning, adrenalinpumpande kurvtagningar och dramatik på nästan varje sida ... Det står bortom alla tvivel att de la Motte kan komponera en intressant och fängslande historia. Språket är rappt, okomplicerat och medryckande – den filmiska känslan påtaglig.”
Döda zonen

”Mycket bra, spännande & fängslande!”
Jennies boklista


Läsarreaktioner från Storytel:
”Ähh! Jag vill inte att denna skall vara slut redan! Jobbade sig upp till en svag femma!! Väntar redan på nummer två i serien....Om man jämför denna med de tidigare tre böckerna, som också var bra, känns denna lite mer "mogen". Det tycks som om författaren tagit ett kliv uppåt i sitt skrivande. Som sagt, riktigt bra bok!”

”Nu har jag lyssnat 13 timmar på denna och jag måste säga att den är mycket bra!! … Denna bok ihop med Magnus R som inläsare är än så länge en stark fyra!”

”Jaha, då är det bara att vänta på fortsättningen ... mkt bra bok!!”

”Bra bok, bra uppläsare. Rekommenderas.”

”Fantastiskt!”

”Äntligen!”

”Grymt bra!"

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Bokförlaget Forum Kategori: Deckare, thrillers, spänning och skräck, Europa
Beräknad leveranstid: 2-5 arbetsdagar Bandtyp: Inbunden
ISBN: 9789137141794 Antal sidor: 396
Språk: Svenska
Titel: MemoRandom Författare: Anders De La Motte
Releasedatum: 2014-03-12 Upplaga:
Serie: MemoRandom
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 1 Genomsnittsbetyg: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Har nyss börjat läsa, men i likhet med De La Mottes tidigare Trilogi sugs man in i handlingen redan från första sidan, och sen släpper inte boken taget! Samma suveräna skriftspråk, och lagom skiftande mellan de olika huvudkaraktärerna hela tiden gör det till riktigt underhållande läsning. Och Jag personligen långtar redan efter bok 2 och 3 i serien!

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 17 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (0 kr uppläggningsavgift, 0 kr aviavgift)
  • 127 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 95 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 70 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 47 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »